Audio w coupe - montaz taschek
-
- Forum Audi 80
Audio w coupe - montaz taschek
Chciałem zapytać czy po tak zamotowanych panelach będzie lepiej wyciąć duża dziure za głośnikiem czy mniejszą od jego średnicy oraz czy jak bede wygłuszał zostawić dziure za głośnikiem czy zrobić jakiś dystans żeby to dobrze przylegało do tapicerki i dziury pod głośnikiem ??
Oto moje boczki:
Oto moje boczki:
Ostatnio zmieniony 27 gru 2011, 15:29 przez bartek062087, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
takie głośniki leżały mi na półce więc postanowiłem je wykorzystać. Taki wpadł mi pomys a jak to bedzie grało to się okaże już nie długo bo panele już zrobione i zostało je okleić. Napisze jak to wyszło a głośniki pewnie zmienie jak tylko będzie jakiś przypływ gotówki.
Dziekuje za pomoc a mam jeszcze jedno pytanie :
- czy sam otwór wystarczy i nie trzeba będzie nic wkładać aby to się jakoś szczelnie stykało i głos nie uciekał na bok??
[ Dodano: 2009-03-07, 22:48 ]
i jeszcze jedno ... Jeżeli nie tu takie głośniki to gdzie w półke ich nie chce ??
Dziekuje za pomoc a mam jeszcze jedno pytanie :
- czy sam otwór wystarczy i nie trzeba będzie nic wkładać aby to się jakoś szczelnie stykało i głos nie uciekał na bok??
[ Dodano: 2009-03-07, 22:48 ]
i jeszcze jedno ... Jeżeli nie tu takie głośniki to gdzie w półke ich nie chce ??
-
- Forum Audi 80
no tak ale Ty masz tam 16cm głośniki a ja użyłem 20 cm i miałbym problem z otwieraniem szyb bo korbka chaczyłaby mi panel narazie zobacze jak to wyjdzie jak będzie kicha to zrobie nowe i jakoś je zmieszcze z przodu albo zainwestuje w zestaw odseparowany ale to takie "jakby" narazie.
Co do Twoich głośników to te z tyłu nie biją Ci czasem w szybe i nie robi się taki pogłos odbijanego dźwięku??
Co do Twoich głośników to te z tyłu nie biją Ci czasem w szybe i nie robi się taki pogłos odbijanego dźwięku??
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80