[All] Gadzet - podswietlane podnozki
Dobra Pany...
a zrobione macie tak żeby świeciła sie ta "część podłogi" w zależności które otwieracie drzwi :mrgreen: :?:
jak niektórzy mają podświetlaną sufiówkę (lampki w klamkach), podłoge i klamencie...to jak chcecie wsiąść do samochodu to jest ...niczym żar tropików w Miami Beach :mrgreen: <ok>
[ Dodano: 2009-03-11, 04:38 ]
Dobra Pany...
a zrobione macie tak żeby świeciła sie ta "część podłogi" w zależności które otwieracie drzwi :mrgreen: :?:
jak niektórzy mają podświetlaną sufiówkę (lampki w klamkach), podłoge i klamencie...to jak chcecie wsiąść do samochodu to jest ...niczym żar tropików w Miami Beach :mrgreen: <ok>
[ Dodano: 2009-03-11, 04:38 ]
Dobra Pany...
djkubus24 SZACUN oczywiście za rezanko Ale jak już nie ja jeden uważam, że lepsze by było podświetlenie wnętrza-podłogi na czerwono...ewentualnie barwa biała - ciepła [...]
co do drzwi uważam, że białe, żółte-jasne swiatło były by najlepsze.
...dla mnie mało wysublimowane ... ale wszystko to rzecz gustu
Widze, że diody przymocowane są od spodu do półki :-> (wystarczyła sama taśma dwustronna :?: )
Ale pewnie masz zrobione tak, że jak otworzysz drzwi od kierowcy to załączają Ci się wszystkie światła we wnętrzu i na drzwiach prawda :?:
Wszystike połączenia dałeś pod światełko na dachu :?:
POZDRO <mikolaj>
co do drzwi uważam, że białe, żółte-jasne swiatło były by najlepsze.
...dla mnie mało wysublimowane ... ale wszystko to rzecz gustu
Widze, że diody przymocowane są od spodu do półki :-> (wystarczyła sama taśma dwustronna :?: )
Ale pewnie masz zrobione tak, że jak otworzysz drzwi od kierowcy to załączają Ci się wszystkie światła we wnętrzu i na drzwiach prawda :?:
POZDRO <mikolaj>
- djkubus24
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wlasnie ze nie podswietlanie podlogi mam osobny przycisk kolo ogrzewania tyl szyby i przeciwmgielnych a podswietlanie w drzwiach tak jak piszesz pod swiatelko od raczek przy dachu z lewej i prawej strony.KAFAR pisze:djkubus24
POZDRO <mikolaj>
- Michaello285
- Forum Audi 80
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Michaello285 pisze:Panowie mam pytanko
czy nie wystarczy minusa wziasc z lewych drzwi i plusa z zapalniczki i jak otworze dzwi lewe to bedzie swiecila tylko lewa strona?? tak samo i druga lampa minus z dzwi prawych i plus z zapalniczki i prawa strona swieci po otwarciu dzwi? dobrze mysle czy zle??
Nie da rady bo to jest jeden ten sam obwód
- Michaello285
- Forum Audi 80
Mam do Was pytanie.
Do czego się podłączyć aby zapalały mi się diody tylko w drzwiach które są otwarte?
Myślałem, że wystarczy plus pociągnąć z zapalniczki czy radia a minus z czujnika przy drzwiach aby zapalała się dioda w drzwiach pasera z tyłu gdy się te drzwi otworzy jednocześnie inne nadal byłyby wyłączone. Ale coś mi nie działa, efekt jest taki że tak czy siak się włączają wszystkie Czy to ja źle myślę czy mam coś skopane w instalacji?
Do czego się podłączyć aby zapalały mi się diody tylko w drzwiach które są otwarte?
Myślałem, że wystarczy plus pociągnąć z zapalniczki czy radia a minus z czujnika przy drzwiach aby zapalała się dioda w drzwiach pasera z tyłu gdy się te drzwi otworzy jednocześnie inne nadal byłyby wyłączone. Ale coś mi nie działa, efekt jest taki że tak czy siak się włączają wszystkie Czy to ja źle myślę czy mam coś skopane w instalacji?