[B3 1.8 RU] Brak świateł STOP
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[B3 1.8 RU] Brak świateł STOP
Witajcie, dziś mi się kończy przegląd i mi go nie podbili :mrgreen: , bo nie miałem świateł stop :shock: , nie wiecie gdzie mam poszukać przyczyny ich braku :?: ... I dlaczego w tej czarnej blendzie Hella nie ma światła przeciwmgielnego tylnego , przecież to ori blenda a jak włożyłem tam żarówkę od Światła przeciwmgielnego to pali się ona na biało a nie na czerwono.
- Michaello285
- Forum Audi 80
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tempa łyżwa ze mnie , bezpiecznik się spalił. Ale teraz pozostaje kwestia jak zrobić światło w blendzie przeciwmgielny by świeciło na czerwono a nie na biało :roll:skoro nie działa stop i klakson to na 99,97 % bezpiecznik nr 3 A25 ;* wymien i powiedz czy smiga
[ Dodano: 2009-03-10, 10:29 ]
No nic, załatwiłem sobie żarówkę która będzie świeciła na czerwono 8-) , obkleiłem ją czerwoną folią z allegro <haha> ... aby tylko do przeglądu
Trochę to dziwne z tym, że nie ma przeciwmgielnego :shock:
A tam gdzieś obok nie ma miejsca :?:
Jak nie ma to kup sobie taką żarówkę, tylko nie z folią bo ściemnieje a normalną czerwoną. Ja tak miałem w maluchu :mrgreen: Bo był pęknięty klosz od przeciwmgielnego i nie mogłem dostać samego klosza. A biały miałem w garażu wtedy tylko czerwona żaróweczka, i nawet lepiej to wyglądało :mrgreen:
A tam gdzieś obok nie ma miejsca :?:
Jak nie ma to kup sobie taką żarówkę, tylko nie z folią bo ściemnieje a normalną czerwoną. Ja tak miałem w maluchu :mrgreen: Bo był pęknięty klosz od przeciwmgielnego i nie mogłem dostać samego klosza. A biały miałem w garażu wtedy tylko czerwona żaróweczka, i nawet lepiej to wyglądało :mrgreen: