[All] Modyfikacje - filtr powietrza - wkładka sportowa
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
Ja miałem taki wkład w ng. Był taki jak kupiłem autko. Dowiedziałem się o tym dopiero przy wymianie filtra. Włożyłem zwykły wkład. Nie chciało mi sie go oddawać do sklepu. Nie zauważyłem żadnej różnicy ani w dzwięku, ani w parametrach pracy. K&N oczywiście zstawiłem. Wyczyszcze zgodnie ze sztuką i włoże następnym razem.
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a wiec i ja dostalem swoj filterek tylko ze K&N odczucia jak u kolegi rowniejsza praca i jakby w pewnym zakrese od 3000 lepiej szedl akustyka prawie zero zmian puszka tlumi jest lekko bardziej basowy nic wiecej
[ Dodano: 2009-03-24, 22:34 ]
i jeszcze jedna odczuwalna uwaga i to nie moja a mojej dziewczyny [laika] jak dojezdzamy do domu pod gore na 3 biegu sie dusil zanim sie rozbujal teraz wszedl gladko bez zajakniecia
[ Dodano: 2009-03-24, 22:34 ]
i jeszcze jedna odczuwalna uwaga i to nie moja a mojej dziewczyny [laika] jak dojezdzamy do domu pod gore na 3 biegu sie dusil zanim sie rozbujal teraz wszedl gladko bez zajakniecia
Tu ciekawy test filtrów na hamowni w Krakowie: http://www.projectxs.pl//content/view/127/127/
wiem, ze pytasz o wkładkę - ale daje to jakieś tam pojęcie, że nei wszystko jets takie złe, jeżeli dobrze przemyślane.
wiem, ze pytasz o wkładkę - ale daje to jakieś tam pojęcie, że nei wszystko jets takie złe, jeżeli dobrze przemyślane.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Panowie mam nadzieje że zakup będzie udany ale:
Jakim cudem ten sam filtr przeznaczony jest do silników o tak zróżnicowanych pojemnościach(błędny opis aukcji??)
Po drugie,pomijam dreszczyk emocji związany z modyfikacją i pewien optymizm ale...żeby obiektywnie ocenić czy silnik pracuje równiej lub lepiej się wkręca na obroty należało by zamontować dwa nowe filtry seria i wkładka tymczasem jak jeden mąż demontujecie zmęczone i przytkane serie(chyba że ktoś miał nówke ale nic podobnego nie wyczytałem).
Ogólnie jestem optymistą bo Kingdragon to uznana marka.
P.S.Nie widze logo na filtrze...
Jakim cudem ten sam filtr przeznaczony jest do silników o tak zróżnicowanych pojemnościach(błędny opis aukcji??)
Po drugie,pomijam dreszczyk emocji związany z modyfikacją i pewien optymizm ale...żeby obiektywnie ocenić czy silnik pracuje równiej lub lepiej się wkręca na obroty należało by zamontować dwa nowe filtry seria i wkładka tymczasem jak jeden mąż demontujecie zmęczone i przytkane serie(chyba że ktoś miał nówke ale nic podobnego nie wyczytałem).
Ogólnie jestem optymistą bo Kingdragon to uznana marka.
P.S.Nie widze logo na filtrze...
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt: