[ B4 2.0 ABT] Jak wymienić przednie wkłady amorów?
Hehe, Darek_32 . Na Allegro jest chyba wszystko trzeba troche poszperać
http://www.allegro.pl/item566940080_zes ... _audi.html
http://www.allegro.pl/item566940080_zes ... _audi.html
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wspomnieliscie o odkrecaniu sie srub rowkowych ale jaka jest tego przyczyna nikt nie napisal dzisiaj po pracy po dniu jazdy odkrecila sie nie wiadomo czemu jak nakretke amora docisnelem na max .zakupilem nowe nakretki do amorow docisnelem rowkowe nakretki na maxa i naketki amrow tez na max zobaczymy co z tego bedzie czy bedzie spokoj czy znowu zalamka .Nie pokoi mnie jedna sprawa przy dociągniu na max nakretki ,otwor w amorze na imbus mi sie omknął i widze ze bedzie lipa ja kby znowu bylo trzeba dokrecac co mam z tym zrobic macie jakies pomysly?
- damian19772
- Forum Audi 80
- damian19772
- Forum Audi 80
- damian19772
- Forum Audi 80
koledzy wymieniłem amorki i też mam ten problem z tą nakrętka z rowkami w prawym kole, lewe jest ok z racji tego ze wymieniłem amorki w inny sposób jak Solskier opisał wiedz pojechałem na stacje diagnostyczną ustawić Geometrie to mówię przy okazji tam mi dokręca no i wytłumaczyłem kolesiowi a on mi mówi ze trzeba by było wyjmować cały amor i ponownie dokręcić wszystko bo z góry się nie da a ja myślami jak sie nie da jak da chyba że jestem w błędzie to mnie uświadomcie nie miał też takiego klucza i ze nie da sie jego zdaniem to tylko dokręcił mi mocno pistoletem pod ciśnieniem tą górną śrubę no ale ja myślę że jakoś to da się na pewno dokręcić nawet bez klucza macie na to jakiś sposób ? i pytanko bo mam nadzieje że tam wszystko ok jest nie potrzeba między tą nakrętką rowkową a śrubą ona nazywa się chyba centrująca żadnej podkładki? proszę o pomoc pozdrawiam