Audi 80 91r. B3 1.8s PM ::WYPADEK str. 1/4 ::
Szkoda Audiczki, bo zadbana była <placze>
W tym wszystkim dobrze, że Twojemu bratu nic się nie stało.
W tym świetle może wynikać, że to tamten koleś spowodował zajeżdżając drogę Twojemu bratu.
W tym wszystkim dobrze, że Twojemu bratu nic się nie stało.
To nie zmienia faktu, że pojazd wyprzedzany nie może zacząć wyprzedzania zanim nie sprawdzi w lusterku czy nikt go nie wyprzedza!dardaw2 pisze:jak dla mnie to on spanikował. Nie dojechał jeszcze do wyprzedzanego samochodu i ostro na hamulce, a to nie ma ABS-u więc kicha.
W tym świetle może wynikać, że to tamten koleś spowodował zajeżdżając drogę Twojemu bratu.
- dardaw2
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ale wiesz z ABS-em może by nie wpadł w poślizg...
A że wina gościa to Policja powiedziała na to tak.
"Nie ma fizycznych śladów obcowania, samochodów."
Ja im tłumaczę że on przeciesz w niego nie walnął tylko ten mu wymusił. Oni na to:
"Pana brat stworzył zagrożenie życia"
Tyle było, bo nie chcieli już ze mną gadać, bo nie uczestniczyłem w wypadku.
A że wina gościa to Policja powiedziała na to tak.
"Nie ma fizycznych śladów obcowania, samochodów."
Ja im tłumaczę że on przeciesz w niego nie walnął tylko ten mu wymusił. Oni na to:
"Pana brat stworzył zagrożenie życia"
Tyle było, bo nie chcieli już ze mną gadać, bo nie uczestniczyłem w wypadku.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- dardaw2
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziś ukazały się anonse, kilka telefonów, w tym jeden od znajomego gościa. Przyjechał rano, pooglądał podobało się. Niedawno był z ekipą, jakiś fachowy gościu był z nim powiedział co nie tego i zaliczka wpłacona, jutro ma być odbiór
Audiczka poszła za 2000 jak stoi.
KLAKSON, plany były, teraz będą mniejsze trochę bo nowy wóz, będzie miał więcej "bajerów" ale damy rade.
gniado, fakt ta zima przyniosła wiele zła, myślałem że o mnie się nie otrze, a tu psikus.
Dobra chłopacy, dzięki za słowa otuchy i takie tam. Audik będzie jednak jeździł u kogo innego, niedaleko mnie. Gość nie dba o auta, ale cóż biznes to biznes.
Pozdro
Audiczka poszła za 2000 jak stoi.
KLAKSON, plany były, teraz będą mniejsze trochę bo nowy wóz, będzie miał więcej "bajerów" ale damy rade.
gniado, fakt ta zima przyniosła wiele zła, myślałem że o mnie się nie otrze, a tu psikus.
Dobra chłopacy, dzięki za słowa otuchy i takie tam. Audik będzie jednak jeździł u kogo innego, niedaleko mnie. Gość nie dba o auta, ale cóż biznes to biznes.
Pozdro
- grabara 80
- Forum Audi 80
Kurcze szkoda audiczki najgorsze jest to jak sprzedajesz auto i je potem widzisz a jeszcze jak ktoś o nie nie dba to aż się coś w środku robi ale tak jak powiedziałeś :biznez to biznes" :idea:
Kurcze to prawda- dzisiaj rano jechałem z kumplem B3 jeszcze innego kumpla i podczas mijania wyrzuciło nas z koleiny i poszliśmy centralnie w busa :shock: i też mamy teras nową robotę naszczęście tylko że to było przy bardzo małej prędkości i że mamy dobrego przyjaciela w serwisie i w dużym sklepie z częściami to pościągał z Polski części za nieduże pieniądzedardaw2 pisze:gniado, fakt ta zima przyniosła wiele zła, myślałem że o mnie się nie otrze, a tu psikus.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- dardaw2
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Najświeższy new.
Audi poszło nie wiadomo gdzie, nie wiadomo na co. Gość sprzedał je dalej, jak zobaczył co z nim jest. Nawet zarobił stówkę czy dwie... Szkoda, że moje sreberko doczekało się takiego losu...
Tyle zostało mi z sreberka, musiałem coś zabrać:
Ale mam już nowy obiekt zainteresowania
https://audi80.pl/audi-80-b4-19-tdi- ... htm#282388
Proszę o zamknięcie tematu.
Audi poszło nie wiadomo gdzie, nie wiadomo na co. Gość sprzedał je dalej, jak zobaczył co z nim jest. Nawet zarobił stówkę czy dwie... Szkoda, że moje sreberko doczekało się takiego losu...
Tyle zostało mi z sreberka, musiałem coś zabrać:
Ale mam już nowy obiekt zainteresowania
https://audi80.pl/audi-80-b4-19-tdi- ... htm#282388
Proszę o zamknięcie tematu.