Przy jakiej temperaturze sie włącza ta kontrolka poniżej 90 stopni?? Jak tak to znaczy ze masz mało płynu chłodzącego, a jeżeli powyżej 90 stopni to możesz mieć kolego problem z wentylatorem w co wątpię. Najlepiej dolej płynu chłodzącego i powiedz czy sie poprawiło.
Mam auto ponad rok i nie jestem pewny , ale ta kontrolka nie jest tylko ok płynu chłodzącego, ale tez od płynu hamulcowego i tam zaczął bym szukać:D ale przy okazji poziom płynu chłodzącego też możesz sprawdzić <ok>
Ale chłopaki, przecież tam nie jest tylko jedna kontrolka . Kolego która dokładnie Ci się zapala, bo zaznaczyłes cały moduł na czerwono a tam są przynajmniej 3 kontrolki
WOJTEK26 pisze:W B3 sa tam 2 kontrolki od zbyt wysokiej temp ewentualnie od zbyt niskiego poziomu płynu chłodącego a druga od płynu hamulcowego, sprawdź to i to.
Wojtku ale zauważ, że to jest licznik UN4 z MC, więc ktoś przerabiał instalację wydaje mi się. I może również to być przyczyną
WOJTEK26 pisze:A powiedz mi gdzie widzisz ze jest tam MC z B4.
Wojtek a to pod wyświetlaczem to nie jest miejsce na głośniczek z MC :roll: Mi się wydaję, że jest to licznik z MC. Liczniki w B3 były przeważnie VDO a ten tutaj to UN4