podepnij fejsa do auta i spróbuj się połączyć np z silnikiem (stacyjka na zapłon klikasz na okienko wybór potem na silnik)
jak się będzie łączył to spróbuj z imo albo z licznikiem
[Coupe 8B 2.0 ABK '95] immobiliser
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Co do immo odłaczyć sie nie da, nawet jak odłaczysz puszke immo to komputer i tak bedzie próbował uzyskac kod z puszki. Jedyne co mozesz zrobić to zaprogramować na nowo albo puszke albo kluczyki. W przypadku nowszych auto immo jest w licznku i zmiana sterownika nie ma wpływu na działanie (ale tylko w przypadku gdy wsadzamy nowszy sterownik np AHU do silnka 1Z) tryni81, mozesz podesłac mi na maila : crazytnt@interia.pl ta instrukcje na podstawie passata, bo ostatnio walczyłem z immo i nie pamietałem dokładnie co i jak i tlyko cudem przez 20minutowe mieszanie udało mi sie to zrobić.
to ja tez poprosze na kyto66@o2.pl
immo do kluczyka moze dorobić tylko dobry magik z jeszcze lepszym sprzetem osobiście nie znam takiego ale wiem ze w lublinie jest jeden koles co sobie z tym radzi całkiem niezle. przykladowo do bmw e39 powiedzial mi około 600 zł za kluczyk z immo i pelnym sterowaniem (drzwi, klapa, domykanie szyb itp)...
ps. czy zna ktos procedure unieaktywnienia immo VAG-iem w VW... prosze o pomoc...
z tego co słyszałem mozna je poprostu wyłączyć (śmieszna sprawa ale transponder z klczyka poprostu zostł zgubiony przez właściciela hehehe)
ps. czy zna ktos procedure unieaktywnienia immo VAG-iem w VW... prosze o pomoc...
z tego co słyszałem mozna je poprostu wyłączyć (śmieszna sprawa ale transponder z klczyka poprostu zostł zgubiony przez właściciela hehehe)
mieszkam obecnie w londynie i dorobil mi to pierwszy lepszy slusarz. nie trzeba zadnej magii tylko 20 funtow. dorobil mi kluczyk wraz z immo. po prostu skopiowal immo ze starego kluczykablady11 pisze:immo do kluczyka moze dorobić tylko dobry magik z jeszcze lepszym sprzetem
no to chciales caly oryginalny kluczyk, wiec wiadome, ze trzeba zaplacic.blady11 pisze:przykladowo do bmw e39 powiedzial mi około 600 zł za kluczyk z immo i pelnym sterowaniem (drzwi, klapa, domykanie szyb itp)...