Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
witam wszystkich moje imie andrzej , jestem z Piotrkowa Tryb
posiadam audi 80 1.6 gaznik , znalazłem Was szukając w internecie pomocy
serdecznie pozdrawiam
andrzej
posiadam audi 80 1.6 gaznik , znalazłem Was szukając w internecie pomocy
serdecznie pozdrawiam
andrzej
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez bartell, łącznie zmieniany 1 raz.
Przywitanie
Witam wszystkich. posiadam B3 sedan, motor 1.6 PP na gazniku elektronicznym, rocznik 91. Bardzo duzo w nim grzebie, niekiedy potrzebuje porady fachowcow, dlatego wlasnie poszukalem w google jakiegos forum - no i jestem 
Witajcie maniacy
Nazywam Się Piotrek,a zwą mnie elmlody... Jestem na etapie odrestaurowywaniamojej pięknej Audi 80 B1 z 1974 roku.....
Ja też zaliczam się do tych osób których konta zostały usunięte i niestety Tematy też.. ale z biegiem czasu na pewno to nadrobię, więc jeszcze raz Wielkie HEllloooł :mrgreen:
Nazywam Się Piotrek,a zwą mnie elmlody... Jestem na etapie odrestaurowywaniamojej pięknej Audi 80 B1 z 1974 roku.....
Ja też zaliczam się do tych osób których konta zostały usunięte i niestety Tematy też.. ale z biegiem czasu na pewno to nadrobię, więc jeszcze raz Wielkie HEllloooł :mrgreen:
-
piotrek1987
- Forum Audi 80

przywitanie
Witam wszystkich, mam na imie Piotrek, jestem z Tarnowa, posiadam b3 rocznik88 z silnikiem 1.6d
Witam wszystkich!!
Mam na imie Artur,jestem z Żabikowa(obok Łomży).Juz kiedys tu bylem ale bylo utracenie danych i loguje sie jeszcze raz.jestem posiadaczem Audi 80 Coupe 2.6/2.8, jest to juz moje drugie audi,pierwszym mialem wypadek i poszlo na zlom.Cieszy mnie to ze sa takie fora na ktorych mozemy porozmawiac o swoich slicznotkach.
Mam na imie Artur,jestem z Żabikowa(obok Łomży).Juz kiedys tu bylem ale bylo utracenie danych i loguje sie jeszcze raz.jestem posiadaczem Audi 80 Coupe 2.6/2.8, jest to juz moje drugie audi,pierwszym mialem wypadek i poszlo na zlom.Cieszy mnie to ze sa takie fora na ktorych mozemy porozmawiac o swoich slicznotkach.
- automaniaczek
- Forum Audi 80

Witam wszystkich klubowiczów i użytkowników Audi. Mam na imię Piter i jestem z Białej Podlaskiej, posiadam B4 TDI Z1 Sedan 1994r. O stronie dowiedziałem się od brata. Mam kilka pytań, które postaram się zamieszczać w odpowiednich działach odnośnie auta i liczę na pomocne podpowiedzi z Waszej strony 
Pozdrawiam
Piter
Pozdrawiam
Piter