[Podkarpacie] 15.03.2009 r. godz. 15 Rzeszów - Podpromie
- Michaello285
- Forum Audi 80
Pewnie nie każdy wie, ale maiłem awarie. Wyjeżdżając ze spota chciałem przyszaleć <mur> i szlak trafił przegub <placze> . Dzięki diagnozie kolegów którzy byli na spocie dowiedziałem się że poszedł przegub zewnętrzny lewy. Do domu wróciłem autobusem <uhh> Auto zostało pod TESCO. W domu tata stwierdził że trzeba przydrzeć do domu auto i pojechaliśmy jego, wziął na hol i auto mam już w domu <ok> . Jednak to napewno było moje ostatnie mielenie kołami <nunczako> Mam nadzieje ze tylko przegub i nie bede wymieniał półośki.
Panowie (nie powiem po nickach bo nie wiem którzy to byli, dziękuje za diagnoze i za pomoc w parkowaniu :mrgreen: . Drajwer dzięki wielkie za podrzucenie na dworzec PKS. Zdąrzyłem w ostatniej chwili na autobus.
Może nie wszystkim sie podobało, ale czasami tak bywa, i mam nadzieje ze następny spot będzie też tak liczny, a może i liczniejszy i może by jakiegoś grilla zrobił :?:
Panowie (nie powiem po nickach bo nie wiem którzy to byli, dziękuje za diagnoze i za pomoc w parkowaniu :mrgreen: . Drajwer dzięki wielkie za podrzucenie na dworzec PKS. Zdąrzyłem w ostatniej chwili na autobus.
Może nie wszystkim sie podobało, ale czasami tak bywa, i mam nadzieje ze następny spot będzie też tak liczny, a może i liczniejszy i może by jakiegoś grilla zrobił :?:
Ostatnio zmieniony 15 mar 2009, 22:27 przez spiczi, łącznie zmieniany 2 razy.