Witam!
Mam problem. Od wczoraj moje auto samo sie zamyka. kiedy wsiadam i przekrecam stacyjke centralny automatycznie zamyka drzwi ! Stalo sie tak miedz innymi podczas odsniezania szyb auto sie zamknelo i musialem jechac 50 KM po zapasowe klucze.. masakra co z tym robic ..
pozdrawiam
tomek
[B4 Coupe] Auto samo się zamyka, co poradzić ?
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
:lol: mam to samo.Po rostu centralny tak działa
ale znalazłem na to sposób jak przy wsiadaniu do auta zamknie ci drzwi to po otwarciu z klamki nigdy się nie zdarzy że zamknie-trzeba o tym pamiętać(ja tak mam) <ok>
a czy da radę to jakoś wyłączyć-to nie mam pojęcia :-|
Pod półką kierowcy masz moduł-może przy nim coś trzeba pogrzebać
ale znalazłem na to sposób jak przy wsiadaniu do auta zamknie ci drzwi to po otwarciu z klamki nigdy się nie zdarzy że zamknie-trzeba o tym pamiętać(ja tak mam) <ok>
a czy da radę to jakoś wyłączyć-to nie mam pojęcia :-|
Pod półką kierowcy masz moduł-może przy nim coś trzeba pogrzebać
- melomarcin
- Forum Audi 80
witam. miewam podobny problem. podobny, bo mi się audik zamykał kilka razy tej zimy ale tylko po wyłączeniu zapłonu/silnika. nigdy nie zamknął drzwi podczas uruchomionego silnika.
ale to na szczęście odpukać <mur> minęło i na razie spokój. może jakiś "zimny lód" albo wilgoć w przekaźniku lub innych sterowników "elektromanicznych".
pozdro
ale to na szczęście odpukać <mur> minęło i na razie spokój. może jakiś "zimny lód" albo wilgoć w przekaźniku lub innych sterowników "elektromanicznych".
pozdro