[B4 1Z] Rezanie Dodatkowego Podswietlania Na Podsufitce.
Ja mam już jakiś czas zrobione oświetlenie w raczkach podsufitki nad każdymi drzwiami, bo ładnych parę lat temu kumpel miał B4 (wtedy to mogłem tylko pomarzyć o takiej) i zastosował takie rozwiązanie. Szczególnie podoba mi się efekt w nocy lub wieczorem i przy wyłączonym oświetleniu głównym w podsufitce. Otwierając drzwi, zapalają się tylko lampki w raczkach i daje to świetny według mnie efekt.
Najlepiej było by zrobić tak, żeby konkretna lampka zapalała się tylko wtedy, kiedy otwierają się drzwi znajdujące się nad nią. Ale to już jak dla mnie za poważna "jubilerka"
Polecam innym bardziej cierpliwym.
Pozdro :!:
Najlepiej było by zrobić tak, żeby konkretna lampka zapalała się tylko wtedy, kiedy otwierają się drzwi znajdujące się nad nią. Ale to już jak dla mnie za poważna "jubilerka"
Polecam innym bardziej cierpliwym.
Pozdro :!:
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
na pewno są,montujesz lampkę w miejsce tego plastiku w środku.na allegro ostatnio widziałem takie lampki.tu masz ale do b4 nie wiem czy pasują do twoich rączek: http://moto.allegro.pl/item578207861_au ... kable.html tylko cena trochę duża...
Dzięki Pany...to mówisz hudy że na 100% są do B3 takie lampki...no nic, pozostaje mi czekać aż ktoś wystawi takie lampki na allegro, bo na szrotach też ciężko jest, tak to jest jak się na wsi mieszka ...ale znając życie to nie za dużo ich jest :-|
Ewentualnie takie:
RĄCZKI + LAMPKI
tylko czy będą pasowały :?: (moje są na 3 śruby)
Ewentualnie jak macie jakieś pomysły jak to wyreżać to dawajcie:)
Z góry dziękówa :!: :!: :!: POZDRO
Ewentualnie takie:
RĄCZKI + LAMPKI
tylko czy będą pasowały :?: (moje są na 3 śruby)
Ewentualnie jak macie jakieś pomysły jak to wyreżać to dawajcie:)
Z góry dziękówa :!: :!: :!: POZDRO