Skoro w poprzednim temacie było coś zaczęte żeby zrobić własną majowe więc zakładam temat panowie..
Koło mnie w dębicy jest fajny las na miejsce do grillowania i parking duży ale to chyba odpada <ok> Może najpierw sie zastanówmy gdzie ma być ten grill? Łono przyrody czy miasto ? <ok>
Jakieś propozycje? Może 16-17 Maj? godzina wczesna myśle np 11..
Ostatnio zmieniony 03 maja 2009, 11:51 przez rafałsz, łącznie zmieniany 3 razy.
Połowa maja jak najbardziej odpowiednia <ok> Godzina 11 też mi pasuje jak najbardziej <ok> A miejsce to ja nie wiem, inni niech jeszcze wyrażą zdanie na ten temat <ok>
no jasne, że do Przemyśla można zawitać... przenosząc go tym samy z temniarza naszych spotów w listopada tylko rzeczywiście pasowałoby jakies miejsce na grilla znaleźć itd. połowa maja mi pasuje. Każdy weźmie swoją druga połówke i będzie git :-o
to ja miejscowke zorganizuje w przemyslu tak by bez problemu wszyscy trafili takii parking pod lasem zaraz po wiezdzie do przemysla i data rowniez mi pasuje bo tydzien przed i tydzien po mam szkole zorganizuje jakiegos grila i wegiel mysle ze kielbasy nie bede musial co
[ Dodano: 2009-03-18, 18:48 ]
chyba ze jakas slatak bedzie to bym wszystko kupil jak mi ufacie jakies broware piwo zawsze kobiety moga autami wracac
No to wstępnie mamy datę, miejsce i godzinę ustaloną... :mrgreen: Teraz trzeba czekać aby więcej osób się wypowiedziało bo nie będziemy w kilku organizować... :roll: