B4 TDI+ update wnętrza; caraudio stage2(1str)
:mrgreen: Haa już nie ma zakłóceń, zmieniłem aku na baterie od zegarka <rotfl2>AUDI_A6 pisze: Paweł to przez to nowe aku chyba masz zakłócenia <rotfl2>
Nie no zakłóceń poważnie nie ma już.
Cena to za ile wyhaczysz na allegro. A uchwyt nie wiem w czym mógłby przeszkadzać, z tego co wiem to w fotelach z rs-ki też jest ten uchwyt mimo że to avant i nikomu nie przeszkadzało <ok>wujo1 pisze:mam małe pytanko jaki jest koszt tych kubełkowych foteli i czy nie przeszkadza ci ten uchwyt od uchylania foteli
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
i tak ma być :mrgreen:PawelG pisze::mrgreen: Haa już nie ma zakłóceń, zmieniłem aku na baterie od zegarka <rotfl2>
Nie no zakłóceń poważnie nie ma już.
Ja mam cały czas, ale już się przyzwyczaiłem i je lubię :mrgreen: Nie chce mi się wyciągać wykładziny i kłaść kable od nowa, bo źle trochę je ułożyłem
Na materiał, klej i zgrzewkę piwa <ok> Nic prostszego jak samemu obić parapety.Adriano80b4 pisze:i mam pytanko jaki koszt jest obszycia boczków ???
A z tego co wiem to tapicer zakrzyczy 50-60zł za boczek
[ Dodano: 2009-03-19, 00:05 ]
Przy okazji dorzucam fotki, które wcieło w związku z awarią serwera (na str. 1)
... Fajnie że nadal ją masz bo już myślałem że długo nie updatujesz wątku bo już jej nie ma ale na szczęście jest nadal :mrgreen:PawelG pisze:Dodałem na pierwszej stronce kilka fotek z wakacji - 80-tka przepaliła cysterne ropy i przewiozła mnie po kawale Europy. 12 tys. km bezproblemowej, wygodnej jazdy, które 15-to letnie auto tak potrafi... znajomi jak wyjeżdżają nówkami to nieraz wracają na lawecie.
Widać że zadbana pod każdym względem czyściutko schludnie i tak trzymaj
... Możemy robić wszystko wymieniać co się da jednak kilometrów i lat nie wrócimy naszym audikom jednak na tamte czasy to musiałby być niezłe lansowozy
Łooooooooj rozkleiłem się lekko <buu>
... Czekam na soczewki i trochę odświeżony przód liczę że na wakacje coś w ten deseń zarzucisz
Raczej już żadnych rewolucji nie będzie - o auto cały czas dbam jak należy, ale nie przewiduję już żadnych modyfikacji, a jeśli już jakieś nastąpią to raczej mechaniczne niż stylistyczne. Teraz ma mi służyć po prostu do końca studiów. Ale tok myślenia się bardzo nie zmienił - caly czas śnią mi się S-ki i świst turbingrinch pisze:... Czekam na soczewki i trochę odświeżony przód liczę że na wakacje coś w ten deseń zarzucisz
Pozdrawiam