Niki20 pisze:powiedz mi czy to jest najciemniej przyciemnione... :?:
nie jest najciemniej, bo moje manewry na placach parkingowych nie są imponujące, a kierowcy sąsiednich aut mają przy nich "lekki stan przedzawałowy" - zupełnie niepotrzebnie - przecież ja nikogo nie obijam :oops: to się nazywa "lekka czerń" czy coś w tym stylu, ale dla mnie wystarczająca w zupełności.
Niki20 pisze:teraz audika pewnie czeka na jakieś alu, co najmniej 16''
Czytasz w moich myślach? To niebezpieczne... :shock: Tak, rzeczywiście czeka, ale nie jestem przekonana co do 16, może jednak pozostanę na razie przy 15??? Boję się, że będę spotykała się na tych 16 z krawężnikami i nierównościami bliżej niż bym chciała...
Furti pisze:mega ring wokoł "drągala" skrzyni biegów mi sie nie widzi:P
mi też się nie widzi, ale na razie nie mam nic na to miejsce, a auto kupiłam już z tą opcją...
dardaw2 pisze:wieśniacko wygląda bo wystają rogi
fakt: wieśniacko, ale wszyscy teraz patrzą na Presidenta,więc może nie zauważą.... :oops: a tak na serio: doradźcie co z tym zrobić - jest to na pewno długo, więc po zdjęciu może być odciśnięty ślad...
Dziękuję wszystkim za komentarze, ciesze się, że Wam też się podoba...mam jeszcze dużo pomysłów...ale nie wszystko na raz....
[ Dodano: 2009-03-19, 18:13 ]
Adriano80b4 pisze:ciut za dużo chromu w środku
Może i tak...ale ja jestem kobietą....stąd ta słabość do srebra lub jego namiastki...
Ale i tak nad sobą pracuję, bo nie założyłam chromowanych kratek nawiewu i "pseudochromowanych" dywaników <ok> to by dopiero była jazda...choinka jak nic!!!