Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi Coupe] czuje wiosnę...

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 02 lut 2009, 16:16

maniek75 pisze:Zuch dziewczyna :mrgreen:
bo ja wiem...
miałam na myśli podnosić ciśnienie w oponach albo autko - specjalnym podnośnikiem, żeby sprawdzić czy pod spodem wszystko jest OK..., ale w sumie może i coś jeszcze...niech sobie każdy zinterpretuje tak jak lubi najbardziej... <ok> <ok> <ok>

Awatar użytkownika
gniado
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gniado » 15 mar 2009, 20:32

śliżyn :)

marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 19 mar 2009, 17:03

No to na razie koniec zabawy z wnętrzem, pora zajrzeć znowu pod maskę, w środeczku mam wszystko co chciałam zrobić...a może nawet więcej...he,he (fotki str.1)
Ostatnio zmieniony 19 mar 2009, 17:10 przez marzenie, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
EwelinaCzarna
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: EwelinaCzarna » 19 mar 2009, 17:07

no no gratuluję wykonanych prac <ok> musze sie wziąć do roboty, bo coś chyba przez ta ciągnąca się zimę zostaje w tyle :-/ pozdrawiam ;-)

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 19 mar 2009, 17:29

No no Marzena muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem wykonanych prac :shock: Szybki bosko się prezentują, a powiedz mi czy to jest najciemniej przyciemnione... :?: Teraz audika pewnie czeka na jakieś alu, co najmniej 16'' :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Lolek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lolek » 19 mar 2009, 17:45

No i ladnie zrobilas zuch dziewczyna powiedzialby nie jeden <ok> praca na medal

Awatar użytkownika
Furti
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Furti » 19 mar 2009, 17:46

Wszystko spoko, tylko ten mega ring wokoł "drągala" skrzyni biegów mi sie nie widzi:P Oczywiście to tylko moje zdanie;) Szybki bardzo fajnie się prazentują na srebrnym autku:)

Awatar użytkownika
dardaw2
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: dardaw2 » 19 mar 2009, 17:48

Bardzo że tak powiem pięknie :-)
Tylko ten chrom na tunelu środkowym(na mieszku) tak wieśniacko wygląda bo wystają rogi. On powinien być kwadratowy a nie zaokrąglany :-P
Ale nie jest źle ;-)

Adriano80b4 (współczuje)

Post autor: Adriano80b4 (współczuje) » 19 mar 2009, 18:04

Witam koleżankę ;D bardo ładna furka tylko ciut za dużo chromu w środku. Ale ja moge tylko patrzeć jak koleżanka upiększa swe autko Pozdrawiam <ok>

marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 19 mar 2009, 18:09

Niki20 pisze:powiedz mi czy to jest najciemniej przyciemnione... :?:
nie jest najciemniej, bo moje manewry na placach parkingowych nie są imponujące, a kierowcy sąsiednich aut mają przy nich "lekki stan przedzawałowy" - zupełnie niepotrzebnie - przecież ja nikogo nie obijam :oops: to się nazywa "lekka czerń" czy coś w tym stylu, ale dla mnie wystarczająca w zupełności.
Niki20 pisze:teraz audika pewnie czeka na jakieś alu, co najmniej 16''
Czytasz w moich myślach? To niebezpieczne... :shock: Tak, rzeczywiście czeka, ale nie jestem przekonana co do 16, może jednak pozostanę na razie przy 15??? Boję się, że będę spotykała się na tych 16 z krawężnikami i nierównościami bliżej niż bym chciała...
Furti pisze:mega ring wokoł "drągala" skrzyni biegów mi sie nie widzi:P
mi też się nie widzi, ale na razie nie mam nic na to miejsce, a auto kupiłam już z tą opcją...
dardaw2 pisze:wieśniacko wygląda bo wystają rogi
fakt: wieśniacko, ale wszyscy teraz patrzą na Presidenta,więc może nie zauważą.... :oops: a tak na serio: doradźcie co z tym zrobić - jest to na pewno długo, więc po zdjęciu może być odciśnięty ślad...

Dziękuję wszystkim za komentarze, ciesze się, że Wam też się podoba...mam jeszcze dużo pomysłów...ale nie wszystko na raz....

[ Dodano: 2009-03-19, 18:13 ]
Adriano80b4 pisze:ciut za dużo chromu w środku
Może i tak...ale ja jestem kobietą....stąd ta słabość do srebra lub jego namiastki...
Ale i tak nad sobą pracuję, bo nie założyłam chromowanych kratek nawiewu i "pseudochromowanych" dywaników <ok> to by dopiero była jazda...choinka jak nic!!!
Ostatnio zmieniony 19 mar 2009, 18:16 przez marzenie, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 19 mar 2009, 18:15

Wszystko ładnie, pięknie, ringi super sie prezentują, halogen git, że już zrobiony, jednak wolałbym ori gałke zmiany biegów :-)

Pozdrawiam, zobacz i oceń moje mody, wszystko na 7 stronie tematu o moim Audiku <ok>

ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 21 mar 2009, 08:46

Ładnie ładnie a jesli chodzi o biegi to widziałem fajne na allegro takie podświetlane ale w kwesti gustów się nie dyskujtuje, na prawde wiele zrobiłaś dla tego wozu :lol:

marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 21 mar 2009, 09:46

ysiul pisze:widziałem fajne na allegro takie podświetlane
także je widziałam, nawet w sklepie je oglądałam w realu, ale ostatecznie urzekła mnie ta gałeczka, którą mam, uznałam, że za dużą choineczkę w środku bym zrobiła tą podświetlaną
ysiul pisze:wiele zrobiłaś dla tego wozu :lol:
ja się dopiero rozkręcam...

Adzik

Post autor: Adzik » 21 mar 2009, 19:14

Zajebis...e aluski :-) srebrna bestia :-D

marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 21 mar 2009, 23:09

Zajebis...e aluski
e tam :-| , za...ste aluski to ja dopiero dziś mierzyłam na moją audiankę, na lato dostanie nowe, ale nie wiem jeszcze na jakie się zdecydować, mierzyłam całkiem srebrne i takie z czarnym, podobały mi się bardziej te czarne, ale nie wiem czy tak do końca będzie ładniusio no i teraz jestem w kropce... :?: :?: :?: Gdyby auto nie miało ciemnych szyb to wybór byłby prosty - jasne i już, a tak...sama nie wiem...
Najważniejsze, że letniaczki oponki już są - "goodyear excellence", wszyscy mówią, że nie pożałuję wydanych pieniędzy...czas pokaże...No i już wiem na pewno, że auto zostanie na 15, może nie tak pięknie to wygląda, ale jak na moją początkująca jazdę będę bezpieczniejsza, a to najważniejsze :mrgreen: Zresztą wyboru już już nie mam - opony już są zakupione!!!
Na razie jeszcze "podocieram" po asfalcie zimówki, ostatni ich sezon...a a być jeszcze śnieg, brrrr....
W poniedziałek montaż kolejnego gadżeciku, mała rzecz, a cieszy...jak zrobię fotki to pokażę.

Zapomniałam coś jeszcze dodać, bardzo ważnego: znalazłam w okolicy fantastycznego specjalistę od gazu - sekwencja elektroniczna jest nieco marudna, kto ma ten wie, jakie ta instalka ma humory :cry: ale po wizycie w warsztacie jest już świetnie i oby tak zostało <ok>

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl