[b3/b4] Zegary - tarcze indiglo
-
- Forum Audi 80
[b3/b4] Zegary - tarcze indiglo
Witam co sądzicie o montowaniu tarcz indiglo interesuje mnie konkretnie taki model
lub ten
szkoda ze nie maja czerwonego podświetlania <osohozi>
a TUTAJ AUKCJA
lub ten
szkoda ze nie maja czerwonego podświetlania <osohozi>
a TUTAJ AUKCJA
Ostatnio zmieniony 12 mar 2010, 09:24 przez boskijacek447, łącznie zmieniany 1 raz.
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
1. Było
2. górna wersja wiocha
3. dolna wersja ogólnie akceptowana i uważana za ładne
Było nie było temat o indiglo zawsze przewijał się apropo innych tematów. W związku z czym można go zachować aby rozwiązywać wątpliwości itp
Np mnie zastanawia ile osobnych tarcz można podłączyć do jednego inwertera ?
w swojej coupejce mam cztery tarcze w liczniku plus trzy dodatkowe a ile wyjść ma inwerter ?
PS apropo tej aukcji to emblemat audi sline gratis to kicha - w końcu nie każdy ma sline'a. Ja bym wolał quattro
2. górna wersja wiocha
3. dolna wersja ogólnie akceptowana i uważana za ładne
Było nie było temat o indiglo zawsze przewijał się apropo innych tematów. W związku z czym można go zachować aby rozwiązywać wątpliwości itp
Np mnie zastanawia ile osobnych tarcz można podłączyć do jednego inwertera ?
w swojej coupejce mam cztery tarcze w liczniku plus trzy dodatkowe a ile wyjść ma inwerter ?
PS apropo tej aukcji to emblemat audi sline gratis to kicha - w końcu nie każdy ma sline'a. Ja bym wolał quattro
- belzebub137
- Forum Audi 80
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dokładnie Indiglo , nie jest zbyt dopasowane do Audi i nie znajduje zbyt wielu zwolenników ( brak czerwonego podswietlenia :!: Pierwsze - przesadzone , drugie ładne , ale niestety świecą na biało :-| , pomyśl nad tuningiem swoich zegarów <ok> Proponuje , krwiste podświetlenie , ringi na zegary oraz naklejkę S-line na obrotomierz <ok> Ślicznie to razem wygląda
i wtedy mozna sie pokusic o zamowienie klubowe jesli znajdzie sie wiecej osob i zbic troche z ceny.KLAKSON pisze:Ale jak dzwoniłem do nich, powiedzieli mi, że są wstanie wykonać tarcze identyczne jak oryginał i mogą świecić na czerwono. Więc to by było nie głupie bo wtedy to naprawdę byśmy mieli czerwono w zegarach i bez żadnych tam jaśniejszych punktów <ok>