Czarna w czerwonym jedzie na..białym! Nowa fela s.1 !
- grabara 80
- Forum Audi 80
No to jest dobry pomysł :idea: lub jeszcze możesz zrobić taki myk że pozamieniasz równolegle koła z tyłu na przód jak są takie same :idea: dziwna sprawa ale to może być ten powód- kolega kiedyś miał coś podobnego w golfieIII i okazało się wtedy że to właśnie wina opon :shock: ale co do Twojej niuni pewności niemamLolek pisze:A wez sproboj przelozyc felgi z oponami ze swojej bialej niunki byc moze cos jest nie tak z felami
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Ehhh .. Czyli potwierdziliście moją domniemana teorię .. Pozamieniałam kola no i co? Teraz ciągnie ją w lewo :evil: :evil: :evil: Zmierzyłam bieżnik i niestety są dość duże różnice między wszystkimi oponami .. Nie wiem czemu tak, no ale cóż .. Zima się kończy wiec jeszcze się przemęcze na tych a na kolejny sezon trzeba będzie zainwestować w nowe zimowki ..
Dzięki koledzy za odzew ..
Kermit85, dzięki kolego za dobre słowo <ok>
Dzięki koledzy za odzew ..
Kermit85, dzięki kolego za dobre słowo <ok>
- grabara 80
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
ysiul, a żebys wiedział, że to miłość .. Niestety moje czerwone maleństwo nie ma ostatnio szczęścia.. Dziadek kierujący samochodem marki kia, przerysował mnie pod jednym z marketów :evil: :evil: :evil: wszystko widziałam więc dziadek od razu dostał ostre kazanie :!: Na szczęście zadrapał mnie na zderzaku, na plastikowej czarnej listwie - można powiedziec szczęście w nieszczęsciu, chociaż i to mnie mocno wku** zdenerwowało .. A najlepszy był tekst dziada: oj i o co tyle krzyku? weźmie pani paste do butow i po problemie.. :evil: :evil: :evil: :evil: az sie we mnie zagotowało.. :evil: :evil: :evil: :evil: Powiedziłam mu niech ją sobie w ... buty wsadzi :evil: :evil: :evil: :evil:
-
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Lolek, oczywiście, że tak :mrgreen: ja jestem wyszczekana dziewczynka i nie dosć, że dostał do słuchu to i kilkanaście pln zeszło mu z kieszeni :mrgreen: hehe nie powiedziałam jeszcze najlepszego.. gość jak już mi tą pastę do butów zaproponował to później wymyślił pastę-cud, która to roztapia plastiki i wygładza :lol: to mnie juz zabił tym, wiec z mojej strony poleciał tekst : nie wiem skad pan to wytrzasnal, ale skoro takie cos istnieje to jakiś to cud techniki wiec i sporo kosztuje <ok> no i zapłacił za swój cudowny wynalazek :mrgreen: