Przywitaj się z nami
Witam,
jestem z okoli Reska w zachodniopomorskim.
W chwili obecnej jestem szczęśliwym posiadaczem 3 Audianek B3.
2x1.8 benz+lpg, 1 audi 90 2,0.
Pozdrawiam wszystkich
jestem z okoli Reska w zachodniopomorskim.
W chwili obecnej jestem szczęśliwym posiadaczem 3 Audianek B3.
2x1.8 benz+lpg, 1 audi 90 2,0.
Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony 20 mar 2009, 21:59 przez Florek, łącznie zmieniany 1 raz.
- melomarcin
- Forum Audi 80

-
gerlachpiotr
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Piotrek podkarpacie. Audi 80 b4 66kw
Witam serdecznie. Mam to autko od 2 lat i troche o nim wiem i mogę pomuc ! jak by co równierz proszę o pomoc! Pozdrawiam .Piotrek
Szczerze mówiąc troche robiłem przy tym autku poniewarz dużo robie kilosów ok. 80 tys. rocznie. Ale daje rady
sprzęcik!
Witam serdecznie. Mam to autko od 2 lat i troche o nim wiem i mogę pomuc ! jak by co równierz proszę o pomoc! Pozdrawiam .Piotrek
Szczerze mówiąc troche robiłem przy tym autku poniewarz dużo robie kilosów ok. 80 tys. rocznie. Ale daje rady
Witam serdecznie wszystkich. Mam na imię Konrad i jestem z Lublina. Obecnie jestem bez auta. A3 i A4 mam za sobą (obie 1,9 tdi), B3 1,8 RU i wiele innych aut (nie Audi).Jestem na etapie poszukiwań B4 2.3 Quattro najlepiej bez lpg Avant (korzystając z okazji to jeżeli ktoś mógłby pomóc w zakupie byłbym bardzo wdzięczny). Nie chodzi mi o to by ktoś za mnie kupił auto ale żeby np mieszkaniec Szczecina mógł zlustrować auto tam dostępne cobym na darmo nie tłukł się przez pół Polski. W moim rejonie wybór jest strasznie ubogi a ceny świadczą o niespełna rozumu sprzedających. Liczę na pomoc i pozdrawiam forumowiczów.
-
davidd1986
- Forum Audi 80

- Imię: Dawid
Witam klubowiczow
Łukasz z gdańska mam audi 80 b3,1,9E.ac w gazie :lol:
-
okiewicz22pnw
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam, jestem Kamil i jeżdze Audikiem 80 b3 1. na gażniku. Jestem z Polskiej Nowej Wsi k/Opola. Te stronkę Sam znalazłem. Moim Audikiem śmigam już od 3 lat. Pozdrawiam Wszystkich.