[B3 1.6] Centralny zamek
[B3 1.6] Centralny zamek
Witam. Mam problem z centralnym zamkiem mianowicie chodzi o to ze czy z pilota czy normalnie zamykam drzwi to zamykaja sie tylko 3 drzwi a od kierowcy nie... Wszystkie te lebki wskakuja a od kierowcy nie... Co mam robic??? czy mozna jakos odlaczyc ten centralny i zamykac normalnie ??? Z gory wielkie dzieki
Powiem tyle... Narobilem se... Sciaglem popatrzylem no i zbytnio nie wiedzialem co robic... Powiem tak ze (juz po zalozeniu tapicerki) gdy znalazlem sie w srodku wcislem z duza sila ten lebek i weszedl i slychac bylo ze sie zamklo no i tak bylo wszystkie 4 sie zamknely... tyle ze jak wyciaglem ten lebek spowrotem to juz nie moglem otworzyc i nadal nie moge otworzyc drzwi od kierowcy inne sa pootwierane a te sie zablokowaly gdzies i kapa... Ani to teraz odkrecic bardzo a ni nic... Zamykam i otwieram te lebki i nic ... I co teraz ??? wylamywac drzwi?? a co do czy to pneumatyczny czy elektryczny to zbytnio nie wiem wczoraj go dopiero kupilem. ale chyba elektryczny bo kabelki sa itp. wracajac to ten lebek od kierowcy niechcial sie wcisnac... teraz sie wciska i wyciska i tak zamkniete, gdzies przyblokowalo. Zalamka