[Jastrzębie Zdrój] Spocik 12 Grudzień 15:00 Kaufland str 8 !
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jestem całkowiece za i jak tylko pogoda dopisze to się napewno zjawieAdriano80b4 pisze:NO ale stroboskopów nikomu nie udało się załapać <ok> jako jedy z reprezentantów z małopolski powiem ze warto było być i was poznać. Zapraszam was teraz na majówkę do Oświęcimia Zorganizuje się jakieś kiełachy i będzie ok.. <ok>
barto-team pisze:jestem całkowiece za i jak tylko pogoda dopisze to się napewno zjawieAdriano80b4 pisze:NO ale stroboskopów nikomu nie udało się załapać <ok> jako jedy z reprezentantów z małopolski powiem ze warto było być i was poznać. Zapraszam was teraz na majówkę do Oświęcimia Zorganizuje się jakieś kiełachy i będzie ok.. <ok>
to fajnie koledzy <ok> dzieki
Adriano80b4 pisze:NO ale stroboskopów nikomu nie udało się załapać <ok> jako jedy z reprezentantów z małopolski powiem ze warto było być i was poznać. Zapraszam was teraz na majówkę do Oświęcimia Zorganizuje się jakieś kiełachy i będzie ok.. <ok>
Adrian , wzajemnie <ok> Ja również pojawie się napewno <ok> , a jeśli o stryboskopy chodzi to wrzucę jutro na you tube coś z Twoimi , udało mi się je nagrać Pozdrawiam