Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[80 B4] przyciski na zegarach

ponczo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: ponczo » 16 kwie 2007, 12:35

[ Dodano: 2007-04-16, 09:20 ]
Albo wyjezdzic do sucha i ustawic rezerwe dokładnie... ale nie wiem bo nie mam ksiazki zeby zobaczyc ile powinno byc na pierwszej kresce rezerwy.
Wg. książki na tej ostatniej czerwonej kresce są 4 litry i wg. tego należy regulować wskaźnik. A wie ktoś ile paliwa jest na pierwszej i drugiej białej nieoznaczonej kresce?? :-P

Awatar użytkownika
cobra
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: cobra » 16 kwie 2007, 13:35

masz tyle litrów, ile sobie wyregulujesz...
mi na pustym (total 0) baku wskazuje najmniejszą czerwoną kreskę... wlałem 26litrów i pokazywał 1 białą (ok 1/4 zbiornika)

ponczo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: ponczo » 16 kwie 2007, 13:53

Wszystko jasne, "nagrodziłem" za pomoc w moim wątku :-)
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
jmm
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Re: [80 B4] przyciski na zegarach

Post autor: jmm » 16 kwie 2007, 14:40

andrzej1 pisze:możecie mi powiedzieć czy u Was działają i w jaki sposób przyciski z mojego zdjęcia ? Czytałem w instrukcji jaką posiadam i piszą o ustalaniu prędkości przy osiągnięciu której brzęczyk da znać, że się przekroczyło przycisk nr 2. Potem coś piszą o sprawdzeniu autoCheck'a naciskając pedał hamulca i czekając na jakiś napis OK. Ale...
1-zegarek
2-?
3-zerowanie licznika kilometrów/mil
4-?
Tam gdzie znaki ??? oczywiście liczę na odpowiedzi i pomoc. 1.9 TDi 93r.
Popracuj jeszcze nad swoim niemieckim/angielskim/ czy w jakim jezyku masz instrukcje :)

Alarmy o prędkości owszem uswtaia się zdaje się pokretłem numer 2 ale musisz mieć AutoChecka.
Co do napisu OK. to sprawa wygląda tak, że po zapalaneniu autka check wysiwietla napis Bremse Licht/Brake Light, i chce, zeby sprawdzić żarówki stopu, naciskasz na pedał hamulca i jezeli wszytsko jest w porządku zapala się OK

tabaza
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tabaza » 30 kwie 2007, 00:50

u mnie brzęczyk od checka informuje o błedach z checka czyli brak płynu chłodzącego, niskie ciśnienie oleju itp. A brzęczyk do świateł mam pod kolumną kierowniczą zaraz nad przekaźnikami i on informuje mnie o światłach ale zdecydowanie innym tonem niż ten od checka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl