[śląskie] 19 kwietnia SPOT w Oświęcimiu - zapraszam Śląsk
[śląskie] 19 kwietnia SPOT w Oświęcimiu - zapraszam Śląsk
Wysłany: 2009-03-24, 13:52
No nadszedł czas na ustalenie miejsca i godzin bo widzę że was jest coraz więcej... Wiec tak Spotkanie wszystkich klubowiczów odbędzie się Pod lodowiskiem UNI OŚWIĘCIM W Oświęcimiu o godzinie 13 jest to na ulicy Chemików..Wiec klubowicze z Jastrzębia Pszczyny i okolic będziecie się kierować na Pszczynę Brzeszcze i Oświęcim [nr drogi 933] następnie na rondzie będziecie się kierować na obwodnice oświęcimska w stronę [Przeciszów,Zator,Kraków][nr drogi 44]
Następnie na rondzie pojedziecie prosto to będzie ulica Chemików i od ronda ok 100m po prawej stronie będzie LODOWISKO. Jak mi się uda załączę mapkę.. W planie mam zebrać się pod lodowiskiem pojechać nad sołę gdzie można będzie po robić zdjęcia i porozmawiać,następnie zrobimy jakiś objazd po Oświęcimiu zaprezentować nasze bryki następnie pojedziemy na Dwory II gdzie będziemy mogli rozpalić ognisko zjeść kiełbaski oraz zmierzyć się miedzy sobą w samochodach bo miejsca jest za tyle...Jak dojdą jakieś opcje jeszcze to napisze <ok>
Po 1 kiełbaski kto chce przywozi we własnym zakresie ??? może tak być :?:
Po 2 jak by każdy kto możne troszkę drzewa zorganizował chociaż symbolicznie??bo troszkę trzeba będzie...Oczywiście jak pogodo dopisze
Po 3 Mam znajomego fotografa wiec jak chcecie mogę się zapytać ile by sobie zażyczył za robienie profesjonalnych fotek i filmików. Wiec jak nas trochu będzie złożyli byśmy się i mieli byśmy ładne zdjęcia..
To są pytania do was czy jesteście za tymi 3 pomysłami czy przeciw a może są jakieś inne propozycje chętnie wysłucham 8-)
Pozdrawiam Adriano80b4 <ok>
Zlot jest ogólny dla wszystkich posiadaczy audiczek wiec serdecznie zapraszam wszystkie audi
Siemka chłopaki w związku że do spotu został tydzień. Pisze jeszcze raz po kolei wszystko Spot odbywa się o godzinie 13 pod lodowiskiem w Oświęcimiu na ul. Chemików ci którzy planują zjeść kiełbachę lub coś innego z ognia to się muszą w to zaopatzyc..I mam prośbę te osoby które mogą niech zabiorą ze sobą choć troszkę jakiegoś drzewa abyśmy się nie martwili że nam go zabraknie. 8-) Ci którzy będą potrzebować jakiś info podaje numer telefonu 510-682-327
Pozdrawiam Adriano80b4
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, 22:31 przez Adriano80b4 (współczuje), łącznie zmieniany 3 razy.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
KR-tec87 pisze:Ja jestem za, ale potem odprowadzisz mnie do Pszczyny ;P Pozdro dla wszystkich którzy byli w Jastrzębiu
Piotrek , no problemo ja znam rejony , a także przez Pszczyne pojadę tak więc <ok>
Pozdrowionka dla grupy z Jastrzębia :->
[ Dodano: 2009-03-23, 20:24 ]
Może zróbmy Liste , tak jak było to ostatnio dla tych którzy pojawili się w Jastrzębiu <ok> Zobaczymy ilu chętnych , a Więc :
1.Lucas830
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: