[Oświęcim] 19 kwietnia spot
[Oświęcim] 19 kwietnia spot
Siemka <ok> W Związku ze robi się pomału ciepło a Małopolska dale śpi.. Ja zaproponuje SPOT 19 Kwietnia w Oświęcimiu kto były chętny i ilu by nas się zjawiło ?? Proszę pisać jeśli ktoś ma propozycje związanych ze spotem. Ja jako organizator zorganizuje miejsce.Proszę także o pisanie kto będzie na pewno. POZDRAWIAM Adriano80b4
Ostatnio zmieniony 23 mar 2009, 23:06 przez Adriano80b4 (współczuje), łącznie zmieniany 1 raz.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Nie no...ja się chyba zastrzelę!Adriano80b4 pisze:No a czemuż by nie???IC69 pisze:Adrian, uważasz tytuł tego tematu za prawidłowy?!
[ Dodano: 2009-03-23, 23:00 ]
napisz co nie tak to sie poprawi <ok>
Czytaj! https://audi80.pl/regulamin-dzialu-s ... t22310.htm
Może być ??? korzystając z okazji mam nadzieje ze się pojawisz na spocie???IC69 pisze:Nie no...ja się chyba zastrzelę!Adriano80b4 pisze:No a czemuż by nie???IC69 pisze:Adrian, uważasz tytuł tego tematu za prawidłowy?!
[ Dodano: 2009-03-23, 23:00 ]
napisz co nie tak to sie poprawi <ok>
Czytaj! https://audi80.pl/regulamin-dzialu-s ... t22310.htm
- IC69
- Przyjaciele
Jasne, że się zjawię...i przepytam cię z regulaminu :mrgreen: (żartowałem )Adriano80b4 pisze:mam nadzieje ze się pojawisz na spocie???
Do Oświęcimia mam 20 km, wiec grzechem byłoby nie wpaść. W którym miejscu masz zamiar zorganizować tego spota? Chyba nie przed lodowiskiem, bo tam raczej kiełbachy piec nie będziemy? :mrgreen:
pierw myślę wziąć i spotkać się w takim miejscu żeby wszyscy bez problemu trafili. następnie pod lodowisko zrobić jakaś fote grupowa albo pod solę... następnie jakiś objazd po Oświęcimiu i zaprezentowanie się i na dwory II na prostą. tam jest cicho spokojnie można się zmierzyć jak ktoś by chciał i kiełbachy też można tam Zjesc.. i Może jeszcze coś wymyśleIC69 pisze:Jasne, że się zjawię...i przepytam cię z regulaminu :mrgreen: (żartowałem )Adriano80b4 pisze:mam nadzieje ze się pojawisz na spocie???
Do Oświęcimia mam 20 km, wiec grzechem byłoby nie wpaść. W którym miejscu masz zamiar zorganizować tego spota? Chyba nie przed lodowiskiem, bo tam raczej kiełbachy piec nie będziemy? :mrgreen:
- IC69
- Przyjaciele
W takim razie najlepszym punktem zbornym, a zarazem i docelowym, będzie parking przed lodowiskiem. Ludzie będą się zjeżdżać się z różnych kierunków, a pod "Unię" trafić łatwo. Chłopaki ze śląska https://audi80.pl/slaskie-19-kwietni ... t27144.htm pojadą od Pszczyny (czyli koło Obozu), od Tychów (przez Niwę), więc mógłbyś ich skierować na obwodnicę (żeby się w miasto nie ładowali) i tą prościutko pod lodowisko, bo po drodze nie widzę takiego miejsca, gdzie by się można zebrać. Wszędzie ciasno, z tego co pamiętam.Adriano80b4 pisze:pierw myślę wziąć i spotkać się w takim miejscu żeby wszyscy bez problemu trafili.
To się cieszęmaykel pisze:Jeśli coś mi nie wypadnie i pogoda dopisze, bardzo chętnie się zjawię. Może zorganizuję jeszcze kolegę z Bielska <oki>
[ Dodano: 2009-03-24, 14:01 ]
Widzę że Małopolska się jeszcze nie obudziła do końca Mam nadzieje że nie zawiedziecie 19 Kwietnia bo naprawdę szkoda by było, gdyż są zaproszeni nawet chłopaki ze śląska... Wiec tak 19 Kwietnia o godzinie 13 Spotykamy się pod LODOWISKIEM Uni Oświęcim 8-) Następnie obieramy kierunek Soła żeby każdy mógł zrobić sobie fotkę i zdjęcia grupowe <ok> Następnym punktem będzie objazd Oświęcimia i zaprezentowania się :mrgreen: Po objeździe uderzymy na Dwory II gdzie znajdzie się dość kawałek prostej drogi każdy wie co mam na myśli :mrgreen: i mam też nadzieje i wiarę ze pogoda nam będzie sprzyjać i uda się nam rozpalić Ognisko i zjeść jakaś kiełbaskę. Małopolsko liczę na wasze LICZNE przybycie... <ok>
A teraz 3 sprawy :lol:
Po 1 kiełbaski kto chce przywozi we własnym zakresie ??? może tak być :?:
Po 2 jak by każdy kto możne troszkę drzewa zorganizował chociaż symbolicznie??bo troszkę trzeba będzie...Oczywiście jak pogodo dopisze
Po 3 Mam znajomego fotografa wiec jak chcecie mogę się zapytać ile by sobie zażyczył za robienie profesjonalnych fotek i filmików. Wiec jak nas trochu będzie złożyli byśmy się i mieli byśmy ładne zdjęcia..
To są pytania do was czy jesteście za tymi 3 pomysłami czy przeciw a może są jakieś inne propozycje chętnie wysłucham 8-)
Pozdrawiam Adriano80b4 <ok>
P.s Zlot jest ogólny dla wszystkich audi wiec serdecznie zapraszam wszystkich posiadaczy audiczek
Ostatnio zmieniony 25 mar 2009, 11:35 przez Adriano80b4 (współczuje), łącznie zmieniany 1 raz.