a gdzie kolego słyszałeś o tym miejscuflgmnft pisze:Wiem chyba o jaka miejscowe chodzi 8-) Zapowiada sie naprawde ciekawieAdriano80b4 pisze:zmierzyć się miedzy sobą w samochodach bo miejsca jest za tyle...
[śląskie] 19 kwietnia SPOT w Oświęcimiu - zapraszam Śląsk
- robertas1.8
- Forum Audi 80
nie kolego to jest droga wzdłuż kanału łączącego Wisłęflgmnft pisze:Bylem tam nie raz... jesli dobrze kojarze jest to dluga prostka, wzdluz Soły. Ale szczerze mowiac nie trafilbym tam teraz.
[ Dodano: 2009-03-24, 20:35 ]
zapraszamy i małopolska będzie wdzięczna jak się pojawisz pozdrawiamrobertas1.8 pisze:No panowie, byćmoże i mnie uda sie wpaść <ok>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
właśnie tak będzie ok 15 albo 16 pojedziemy na prostaflgmnft pisze:No i wlasnie tylko niedziela wchodzi w gre. Mozna sie np poustawiac grupami tak zeby ok 15 byc na miejscu, i juz jakiegos grilla czy ognisko rozpalac. Ja jeste osobiscie zwolennikiem grilla. Ale ognisko ma swoj nie powtarzalny klimat:)
[ Dodano: 2009-03-24, 21:07 ]
barto-team pisze:ja tak myśle, żeby już cośkoło 12 zmontować tego spota bo jak wiadomo w tym okresie koło godzin popołudniowych późnych jest już zimno
Bartek przy ognisku będzie nam ciepło myślę ze godzina 13 jest odpowiednia. a i dzień jest nawet dłuższy wiec spoko
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: