Witam wszystkich forumowiczów.
Mam na imię Mikołaj. Posiadam Audi 80 B4 1.9 TDI Z1.
Jestem z lubelskiego. Na forum trafiłem, szukając informacji o moim samochodzie. Pozdrawiam
Witram wszystkich audimaniaków.. Nazywam sie Samuel, mieszkam w górach tj. w Wiśle miescie Adama Małysza Od miesiąca bujam sie Audi 90 2.3 Quattro NG w gazie rakieta Znalazłem was ziomki bo lubie wiedziec cos o mojej aktualnej bryce Pozdrawiam.
Witam.
Mam na imię Paweł, mieszkam w Nidzicy (warmińsko-mazurskie). O sobie co mogę powiedzieć, prawo jazdy dopiero robię, ale fanem audi jestem od kilku ładnych lat, a swoją 80 1.6 B2 posiadam od pół roku O stronie dowiedziałem się przypadkowo poprzez wyszukiwarkę.
Pozdrawiam.
Witam.Mam na imię Paweł jestem z miasta Przemyśl na podkarpaciu. Od czasu dzieciństwa jak mój wujek kupił Audi zakochałem się w tej marce. Na forum zarejestrowałem się dawno ale nie miałem okazji się przedstawić i pochwalić moją Audiczką ( B3 89 r JN 1.8S + gaz),ponieważ kupiłem ją nie mając pojęcia o samochodach a była ona jak się okazało w stanie tragicznym (na paliwie ledwo co chodziła). Niedawno doprowadziłem ją do świetności co kosztowało mnie dużo nerwów i pieniędzy. O stronce dowiedziałem się szukając części do mojej "czerwonej strzały".
Witam, mam na imię Bartek. Jestem posiadaczem B4 95r w TDi, nawet nieźle wyposatrzony. na stronkę trofiłem przypadkiem szukając informacji o komtrolce AirBag, jestem z Radomia xD witam :mrgreen:
Witam
mam na imię Rafał
jestem z Torunia [Krzyżak] :mrgreen:
Posiadam Audi 80 1.8S kat.
Autko podsunął mi kolega i tak się zakochałem w 80 :->
Audi jest moim pierwszym autkiem mam nadzieje ze nie pomyliłem się z wyborem auta.
pozdrawiam