Audi B3 by Cygan
Audi B3 by Cygan
Granatowa Audi 80 B3 z 1990r. Auto poddano lekkiemu tuningowi. Zrobil to poprzadni wlascicel, ja taka juz kupilem Silniczek 1,8 zagazowany. Praktycznie podstawowa wersja poza tylnymi lampkami ktore byly w nim oryginalnie :mrgreen:
Alumki 15" na niskoprofilowych oponach. Noo przyznam ze w zimie o malo nie pourywalem tych progow To zostalo w nim zrobione widac na zdjeciach. A wkrotce bedzie zrobione jeszcze wiecej Dokupilem juz pare akcesriow tuningowych, miedzy innymi dymione przednie kierunki, nowy czarno bilay mieszek do zmainy biegow, pokrowce na siedzenia... ooo nowe radio. W wolnej chwili te rzeczy napewno zostana zaaplikowane
Mam prosbe aby nie komentowac tego tylnego spojlera :mrgreen: Nie wiem jak wam ale mi sie podoba i dzieki niemu sie troche wyroznia <ok>
Pozdro dla wszystkich posiadaczy Audiczek
Heh niektore zdjecia jeszcze z aukcji z ktorej ja kupilem Jak zrobi sie cieplej porobie nowe foto
Alumki 15" na niskoprofilowych oponach. Noo przyznam ze w zimie o malo nie pourywalem tych progow To zostalo w nim zrobione widac na zdjeciach. A wkrotce bedzie zrobione jeszcze wiecej Dokupilem juz pare akcesriow tuningowych, miedzy innymi dymione przednie kierunki, nowy czarno bilay mieszek do zmainy biegow, pokrowce na siedzenia... ooo nowe radio. W wolnej chwili te rzeczy napewno zostana zaaplikowane
Mam prosbe aby nie komentowac tego tylnego spojlera :mrgreen: Nie wiem jak wam ale mi sie podoba i dzieki niemu sie troche wyroznia <ok>
Pozdro dla wszystkich posiadaczy Audiczek
Heh niektore zdjecia jeszcze z aukcji z ktorej ja kupilem Jak zrobi sie cieplej porobie nowe foto
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Napisze tak, tego spojlera nie da się nie komentować... To jest tragiczne :!: Jak Ci się to może podobać to nie wiem Jak chcesz się z tłumu wyróżniać to załóż soczewki i xenon do tego, alu 16'' i przyciemnij szybki. Gwarantuję Ci że wtedy będziesz się o wiele bardziej wyróżniał z tłumu... <ok> Kiera mi nie leży, poza tym wnętrze bardzo piękne :mrgreen:
A te tylne lampy to przyciemniane?? Bo tresery to raczej nie są... :roll:
A te tylne lampy to przyciemniane?? Bo tresery to raczej nie są... :roll:
- czester-11
- Forum Audi 80
- grabara 80
- Forum Audi 80
w pupe audiczka :mrgreen: :mrgreen: , fajny kolor i felgi ale grill i spojler to wygladają troche dziwnie jak dla mnie, ale moży Ty lubisz więc spoko, nie bedę krytykował, chyba przydałoby się jakieś pożądne czyszczenie wnętrza bo brud :-x :-x
kombinuj coś z nią ale żebyś niczego nie spierniczył:D <ok> <ok>
kombinuj coś z nią ale żebyś niczego nie spierniczył:D <ok> <ok>
Moje zdanie jest takie dodaj jeszcze jakieś zderzaki i inne felgi to zrobisz z niego JDM-a albo wywal progi i spojler zostaw felgi zastosuj glebę i ją uratujesz a co najlepsze stworzysz początek dla German Style a dalej to już sam zobaczysz jak cię w ten styl wciągnie bo na czas obecny przez wcześniejszego właściciela ktoś może nadać twemu autu przydomek wiejski tuning a chyba byś tego nie chciał ale to jest tylko moje skromne zdanie zastanów się dobrze <ok>
chyba najlepszy komentarz do Twojego autka, bo jest dziwnie posklejane z różnych części i są w nim pomieszane różne style tuningu co tworzy nam obraz wiejskiego tuningu, myślę że najsłuszniejsze byłoby robienie autka na german style, tyle z mojej strony, pozdrawiam!! :!:kojak666 pisze:Moje zdanie jest takie dodaj jeszcze jakieś zderzaki i inne felgi to zrobisz z niego JDM-a albo wywal progi i spojler zostaw felgi zastosuj glebę i ją uratujesz a co najlepsze stworzysz początek dla German Style a dalej to już sam zobaczysz jak cię w ten styl wciągnie bo na czas obecny przez wcześniejszego właściciela ktoś może nadać twemu autu przydomek wiejski tuning
wiesz kolego nikt cię nie chce dołować my tylko chcemy ci pokazać że te auta do tego nie nie nadają nawet załóżmy że skończysz to co rozpoczą poprzedni właściciel i wsadzisz kupę kasy to prędzej czy później to ci się znudzi i co wtedy co zrobisz a nie daj Boże żeby skończyła tak:
a jak zrobisz np. German style to uwierz szybciej sprzedasz i bardziej będzie ci się podobać
P.S. zastanawiałeś się dlaczego poprzedni właściciel ją sprzedaje :?:
a jak zrobisz np. German style to uwierz szybciej sprzedasz i bardziej będzie ci się podobać
P.S. zastanawiałeś się dlaczego poprzedni właściciel ją sprzedaje :?:
Posklejane z roznych stylow?? Nie rozumiem Cie. W takim razie napisz co jest z jakiego stylu. Bo jestem naprawde ciekaw.
Jak widac komentuja wszyscy co maja same serie. A kazdy kto ma choc troche pozmieniane w aucie nie napisal jeszcze komenta. Miedzy innymi Gmitek.
Nie biore pod uwage zdania niektorych bo mi taki styl sie podoba. Takiego juz kupilem i jesli bede cos zmienial, to dodajac a nie ujmujac.
German Style mi sie podoba, ale to nie znaczy ze od razu musze takie miec.
A poprzedni wlascicel ja sprzedal bo kupil A6. Nie bede ladowal w nia juz kupe kasy. Najwyzej jakies drobne zmiany. Nie kazde auto musi byc zrobione na GS... Musicie wziasc to pod uwage tak oceniajac auto. Ale jak widac wiekszosc chyba nigdy nie widzialo inaczej zrobionego auta niz GS :mrgreen:
Jak widac komentuja wszyscy co maja same serie. A kazdy kto ma choc troche pozmieniane w aucie nie napisal jeszcze komenta. Miedzy innymi Gmitek.
Nie biore pod uwage zdania niektorych bo mi taki styl sie podoba. Takiego juz kupilem i jesli bede cos zmienial, to dodajac a nie ujmujac.
German Style mi sie podoba, ale to nie znaczy ze od razu musze takie miec.
A poprzedni wlascicel ja sprzedal bo kupil A6. Nie bede ladowal w nia juz kupe kasy. Najwyzej jakies drobne zmiany. Nie kazde auto musi byc zrobione na GS... Musicie wziasc to pod uwage tak oceniajac auto. Ale jak widac wiekszosc chyba nigdy nie widzialo inaczej zrobionego auta niz GS :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 27 mar 2009, 17:58 przez Cygan_87, łącznie zmieniany 1 raz.