[b4 1.6ADA]Czy zakładac gaz????
[b4 1.6ADA]Czy zakładac gaz????
Koledzy chciałem zapytac o opinie czy ten silnik toleruje gaz ?? I jesli tak to jaki by było najlepiej załozyc? Z gory DZIEKI jesli ktos pomoże.
Nazywaj proszę porawnie tematy. Używanie wielokrotnie znaków interpunkcyjnych jest niezgodne z regulaminem.
Nazywaj proszę porawnie tematy. Używanie wielokrotnie znaków interpunkcyjnych jest niezgodne z regulaminem.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2009, 18:46 przez poulek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
hehe ja tam jeżdze na gazie i jestem zadowolony tym bardziej że nie potrzeba żadnej sekwencji bo szkoda na to pieniędzy :mrgreen: koszt używanej instalacji z butlą około 500zł + blos troche cierpliwości i rezania i wszystko chodzi super a co do wystrzałów to nie ma takiej możliwości kolegawilu8, dobrze wie co ja wyprawiam swoim autkiem i nie jedna instalacja by sptrzeliła :lol:
- majeczek78
- Forum Audi 80
Odgrzeję kotlecika.
Orientuje się ktoś,albo niedawno zakładał instalację w Łodzi?
Jaki gaz ewentualnie zamontować do mojego 1.6 ADA,tzn zwykły,czy jednak sekwencję?
Jaki jest dokładny koszt i gdzie montują najlepiej?
Pytam,bo nigdy się tym nie interesowałem,zawsze jeździłem dieslem,albo benzyniakiem,bez "podtlenku" :mrgreen:
Orientuje się ktoś,albo niedawno zakładał instalację w Łodzi?
Jaki gaz ewentualnie zamontować do mojego 1.6 ADA,tzn zwykły,czy jednak sekwencję?
Jaki jest dokładny koszt i gdzie montują najlepiej?
Pytam,bo nigdy się tym nie interesowałem,zawsze jeździłem dieslem,albo benzyniakiem,bez "podtlenku" :mrgreen:
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
sekwencja jest bez sensu, tymbardziej ze jak bedziesz zakladal to kupisz jakas chinszczyzne za 2,5 tys zl ( chyba ze masz ok 3500 na dobra sekwencje) ja na twoim miejscu bym zalozyl porzadna II generacje bo bezproblemowo daje rade 1800 zl kosztowala mnie porzadna instalacja IIG w zgierzu w kme i moge ich polecic bo wyregulowane i zrobione porzadnie na czesciach z najwyzzszej polki