[wielkopolska] Spot.
:mrgreen:
Panowie zdrowie pań... ( też )
Ja napisze jak ja bym to widział.... najpierw trzeba zrobić otwarcie sezonu w końu spotkać sie pogadać poznać bo widze nowe niki a co za tym idize nowych ludzi no nie Zjawa
wiec proponował bym 18 kwietnia parking M1 godzina do ustalenia moge zabrac grila jak by był kto chętny i z pare kiełbasek... :mrgreen: proszę sie nie śmiać bo tak otwieraliśmy sezon w lubuskim a po za tym w M1 jest market wszystko na miejscu... 8-) Ja bym to tak widział a dołonczneie do innego klubu jest dla mnie troche dzwna propozycją bo niby my mamy oglądac na wzajem swoje auta a nie ślinić sie na młode roczniki... moja propozycja przyjmujecie albo myslicie dalej :mrgreen:
Panowie zdrowie pań... ( też )
Ja napisze jak ja bym to widział.... najpierw trzeba zrobić otwarcie sezonu w końu spotkać sie pogadać poznać bo widze nowe niki a co za tym idize nowych ludzi no nie Zjawa
wiec proponował bym 18 kwietnia parking M1 godzina do ustalenia moge zabrac grila jak by był kto chętny i z pare kiełbasek... :mrgreen: proszę sie nie śmiać bo tak otwieraliśmy sezon w lubuskim a po za tym w M1 jest market wszystko na miejscu... 8-) Ja bym to tak widział a dołonczneie do innego klubu jest dla mnie troche dzwna propozycją bo niby my mamy oglądac na wzajem swoje auta a nie ślinić sie na młode roczniki... moja propozycja przyjmujecie albo myslicie dalej :mrgreen:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- jachumotor
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- jachumotor
- Forum Audi 80
- jachumotor
- Forum Audi 80
https://audi80.pl/zlot-cult-stylede- ... t26515.htm
Widział to ktoś... ? 18 kwietnia...
Aha propo 19 mi nie pasuje jestem w pracy od 6-14 wiec inie będe po pracy golił na bij zabij....
Widział to ktoś... ? 18 kwietnia...
Aha propo 19 mi nie pasuje jestem w pracy od 6-14 wiec inie będe po pracy golił na bij zabij....
Jak zapytałeś to sprawdziłem i faktycznie jest jutro od 11.00 na targowisku przy Holenderskiej.enzoo pisze:sorki że się wtrące ale wy coś może wiecie o zlocie grupy vag w lesznie w tą niedziele?
Info
http://www.vwzone.pl/forum/viewtopic.ph ... 57&start=0
Mnie niestety nie będzie, jadę do Leszna w następny weekend