Audi B3 by Cygan
KLAKSON pisze:To dobrze, ja nie kierowałem tej wypowiedzi do Ciebie, tylko jak widze jak po ulicy "jeżdżą" kolesie którzy pożyczyli auto od tatusia i przez miasto 120km/h to aż mi się nóż otwieraCygan_87 pisze:Nawet kontroli nie mialem :mrgreen: Wiec mozna szalec, tylko z glowa :mrgreen:
Klakson masz racje z tym jeżdżeniem po mieście.A potem płacz po co dostał auto. tak jak jemy się coś stanie temu co kierował to pal 6 ale jak ja jakaś osobą to już tragedia
Heh dobra moze juz koniec tego OT? :mrgreen: Jak widac niewielu sie podoba :mrgreen: A wazne aby sie podobala mi. Jak wiadomo kazdy ma swoja i dba o nia. Ja tez musze nad nia popracowac, aby ja dopasowac do siebie. Moze niektorzy uwazaja to za WT ale to tylko opinia na forum. Proponuje zakonczyc juz te rozwazania :mrgreen:
Cygan_87, po pierwsze czytaj co piszesz. Robisz masę błędów.
Nikt tutaj nie ma zawężonego zakresu, tak jak twierdzisz.
Nie wprowadzaj złej atmosfery na naszym forum :!:
I nie oceniaj innych ludzi w ten sposób.
Zrozum człowieku to jest FORUM, co oznacza że każdy ma prawo do swojego zdania.
A jeśli większość Forumowiczów, zalicza Twoje auto do obciachu to chyba powinieneś wyciągnąć wnioski...
Pozdrawiam.
Nikt tutaj nie ma zawężonego zakresu, tak jak twierdzisz.
Nie wprowadzaj złej atmosfery na naszym forum :!:
I nie oceniaj innych ludzi w ten sposób.
Zrozum człowieku to jest FORUM, co oznacza że każdy ma prawo do swojego zdania.
A jeśli większość Forumowiczów, zalicza Twoje auto do obciachu to chyba powinieneś wyciągnąć wnioski...
Pozdrawiam.
Dokładnie 1:0 dla chłopaków <ok>noorbi pisze:KLAKSON napisał/a:
Nie brak tolerancji tylko Ty nie zapoznałes się z regulaminem i zasadami panującymi na tym forum
Amen.
Cygan_87 napisał/a:
Zawsze tak pisze. Jak widac brak tolerancji panuje na tym forum. Uuuuu
To nie brak tolerancji, tylko brak szacunku dla Czytającego.
Audi takie ot sobie. Ja bym z przodu zastosował reflektory zespolone z migaczami, atrapę dał bez znaczka ale normalniejszą od tej. Ten spojler jest trochę duży i zapewne nie spełnia swojej założonej funkcji. Dałbym ram jeśli już to mniejszy, takie jak ori były, choć wolę bez. Tylne lampy pozostawiłbym bez zmian. Kiera też mi się za bardzo nie widzi.
Auto takie już kupiłeś, więc zrobisz go tak jak sobie będziesz chciał, to tobie ma się podobać
Auto takie już kupiłeś, więc zrobisz go tak jak sobie będziesz chciał, to tobie ma się podobać