Moje czerwone Audi 2.3NG :-)) new photos page6
hmm raczej nie moje już i tak słabo się trzymały tylko czasochłonne te zdzieranie taśmy na która były naklejone no oczywiście ja tego nie robiłem tylko koledzy po fachumaykel pisze:
P.S. Ciężko ściąga się te czarne listwy na drzwiach? Też mam zamiar zrobić je w kolor...
a wracając do tego co wcześniej pisałeś o kolorku czerwonym to wszystko się zgadza moja nie byla taka lśniąca po zakupie a wręcz przeciwnie chyba była najmniej wyróżniającym się samochodem na parkingu ponadto straszny mat był i jeśli znajdę fotki to zamieszczę i pochwale sie zmatowiałym ałdi pozdrawiam
to patrz ze godzinę do przodu sikora dajesz :mrgreen: to wczesna pora bedzie jak na krywlany no chyba ze pierwszy będziesz :mrgreen:tomczax pisze:no bywam ale czy jutro wpadne to nie wiem jeszcze, może koło 14-15..
[ Dodano: 2009-03-29, 00:08 ]
no własnie... :mrgreen:noorbi pisze:a co to za pytanie :mrgreen:a ty masz>?
audiczka się pięknie prezentuje, ale foty nie oddają wszystkiego, jak oglądałem zdjęcia i zobaczyłem ul.Jagienki to uświadomilem sobie że jest to kilkaset metrów od mojego domu , a wcześniej nawet na ulicy nie widziałem nigdy tej audiczki i dzisiaj przejeżdzając na rowerze zobaczyłem to cudo ładna fela, fajny zderzaczek od cabrio, ładne soczewki, no i ten lakier błyszczy się jak nie wiem co pozdrawiam
Rozumiem, no cóż w takim razie trochę pracy mnie czeka. Ja zamierzam wszystko pomalować we własnym zakresie z pomocą kolegi, fachowca w tej dziedzinie. Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to może i jakieś fotostory się zamieścikamyk25 pisze:hmm raczej nie moje już i tak słabo się trzymały tylko czasochłonne te zdzieranie taśmy na która były naklejone no oczywiście ja tego nie robiłem tylko koledzy po fachumaykel pisze:
P.S. Ciężko ściąga się te czarne listwy na drzwiach? Też mam zamiar zrobić je w kolor...
P.S. Moja na początku też była matowa, że aż różowa, także wszystko jest do wyciągnięcia