I sprawdziło się niestety powiedzenie, że dobry dzwon to podstawa tuningu
Moje czerwone Audi 2.3NG :-)) new photos page6
hmm raczej nie moje już i tak słabo się trzymałymaykel pisze:
P.S. Ciężko ściąga się te czarne listwy na drzwiach? Też mam zamiar zrobić je w kolor...
a wracając do tego co wcześniej pisałeś o kolorku czerwonym to wszystko się zgadza moja nie byla taka lśniąca po zakupie a wręcz przeciwnie chyba była najmniej wyróżniającym się samochodem na parkingu ponadto straszny mat był i jeśli znajdę fotki to zamieszczę i pochwale sie zmatowiałym ałdi
-
noorbi
to patrz ze godzinę do przodu sikora dajesz :mrgreen: to wczesna pora bedzie jak na krywlanytomczax pisze:no bywam ale czy jutro wpadne to nie wiem jeszcze, może koło 14-15..
[ Dodano: 2009-03-29, 00:08 ]
no własnie... :mrgreen:noorbi pisze:a co to za pytanie :mrgreen:a ty masz>?
-
noorbi
audiczka się pięknie prezentuje, ale foty nie oddają wszystkiego, jak oglądałem zdjęcia i zobaczyłem ul.Jagienki to uświadomilem sobie że jest to kilkaset metrów od mojego domu
, a wcześniej nawet na ulicy nie widziałem nigdy tej audiczki i dzisiaj przejeżdzając na rowerze zobaczyłem to cudo
ładna fela, fajny zderzaczek od cabrio, ładne soczewki, no i ten lakier
błyszczy się jak nie wiem co
pozdrawiam 
Rozumiem, no cóż w takim razie trochę pracy mnie czeka. Ja zamierzam wszystko pomalować we własnym zakresie z pomocą kolegi, fachowca w tej dziedzinie. Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to może i jakieś fotostory się zamieścikamyk25 pisze:hmm raczej nie moje już i tak słabo się trzymałymaykel pisze:
P.S. Ciężko ściąga się te czarne listwy na drzwiach? Też mam zamiar zrobić je w kolor...tylko czasochłonne te zdzieranie taśmy na która były naklejone no oczywiście ja tego nie robiłem tylko koledzy po fachu
P.S. Moja na początku też była matowa, że aż różowa, także wszystko jest do wyciągnięcia