Jak ktoś ma blisko to zapraszam do Kłodzka woj. dolnośląskie co prawda, nie opolskie, ale daleko nie jest, a ja czekam na info kiedy będzie coś w opolskim, bo daleko do siebie nie mamyGlinu pisze:fajnie, że nas coraz więcej
a może zrobimy nowy wątek gdzie każdy napisze swój jeden post, choćby nawet tylko z miejscowością, to będziemy wiedzieli ilu nas jest i czy rzeczywiście robić jakieś spoty na opolskim czy łączyć się np z Kłodzkiem??
Co Wy na to??
[Opole] Spoty Opolskie Sie Wie Nie!
-
- Forum Audi 80
Możemy zrobić tak. Ja proponuje aby w każdym powiecie z którego jesteśmy zrobić jakiś zlocik. Możemy to organizować co dwa lub trzy tygodnie (chyba że ktoś ma lepszy pomysł). Na początek coś w okolicach Opola. Po świetach będzie ciepło i może w weekend 18,19 kwietnia. Najpierw bym chciał wiedzieć kto ma chęci się spotkać, najlepiej w ciągu nastepnego tygodnia proszę o posta kto by przyjechał, póżniej bedę myslał dalej.Jeżeli macie lepsze miejsca piszcie , trzeba coś w końcu zoorganizować, niech wiedza że opolskie też się potrafi bawić... Czekam na odpowiedzi. Pozdro dla Was. Kamil
[ Dodano: 2009-03-29, 04:52 ]
Spotkać się, pogadać, może jakiegoś grilla zapodać, popstrykać jakieś fajne fotki z naszymi audiczkami, pomysły się same nasuwaja.
[ Dodano: 2009-03-29, 04:52 ]
Spotkać się, pogadać, może jakiegoś grilla zapodać, popstrykać jakieś fajne fotki z naszymi audiczkami, pomysły się same nasuwaja.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
4444 opowiedz co tam się u Was ciekawego wczoraj wydarzyło
Kamil masz rację, trzeba coś ruszyć, a pogoda zawsze może się spieprzyć i nie ma co się tak do końca na to nastawiać. W końcu na razie nie umawiamy na kąpiel na plaży, tylko spotkanko. A sobota 18 mi osobiście odpowiada, to jest bardzo dobry pomysł, zapoznamy się chociaż i umówimy się na następny dzionek do Wrocka.
To jest moje zdanie, co na to reszta??
Kamil masz rację, trzeba coś ruszyć, a pogoda zawsze może się spieprzyć i nie ma co się tak do końca na to nastawiać. W końcu na razie nie umawiamy na kąpiel na plaży, tylko spotkanko. A sobota 18 mi osobiście odpowiada, to jest bardzo dobry pomysł, zapoznamy się chociaż i umówimy się na następny dzionek do Wrocka.
To jest moje zdanie, co na to reszta??
-
- Forum Audi 80
Dokładnie ja bym proponował tego 18 pod karolinką w opolu miejsca dużo a wszyscy w sumie to miejsce znaja a w następnych terminach przykładowo możemy prudnik zaliczyć. Może za 1 razem jak się spotkamy to będziemy wiedzieć ilu Nas jest, jakieś terminy następne, no i jakieś tam sprawy związane z innymi zlotami. Taka jest moja propozycja na początek, kto jest za tym?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80