Kalendarz Audi 80
Witam.
Rozmawiałem dzisiaj z kolesiem który polecił mi małą firme drukarską. Podobno cena za wykonanie jednego kalendarza to max 25-30 zł. przy wiekszych zamówieniach typu 80-100 szt. cena leci.
W tym tygodniu udam się do tej firmy i zobacze jak to wszytko dokładnie wygląda.
Prośba do was czy będziecie w stanie zorganizować jakiś pożądny projekt coś na zasadzie jak fotka z 1 str. ( WV.pl) lub UFOtm rewelka wyszły ci te 2 miesiące.
Admini jeśli posiadacie jakiś projekt podeślijcie na PW
pozdrawiam
szkodnik
Rozmawiałem dzisiaj z kolesiem który polecił mi małą firme drukarską. Podobno cena za wykonanie jednego kalendarza to max 25-30 zł. przy wiekszych zamówieniach typu 80-100 szt. cena leci.
W tym tygodniu udam się do tej firmy i zobacze jak to wszytko dokładnie wygląda.
Prośba do was czy będziecie w stanie zorganizować jakiś pożądny projekt coś na zasadzie jak fotka z 1 str. ( WV.pl) lub UFOtm rewelka wyszły ci te 2 miesiące.
Admini jeśli posiadacie jakiś projekt podeślijcie na PW
pozdrawiam
szkodnik
gniado pisze:ciekawe czy i Ty za samą propozycję dostaniesz warna (mój pierwszy warn był za propozycję blaszek)
ale pomysł pochwalam, bardzo dobry.
Eeeeee spoko. ja tylko zaproponowałem pomoc! chyba za to się nie karci!!!
Tak po za tym to równie dobrze mogę takowy kalendarz zrobić tylko dla siebie i się nim pochwalić na forum.
sory admini za zaśmiecanie jeśli uważacie że jest to zbędny post proszę o usunięcie go .
pozdrawiam.
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Super wirtualne projekty conceptow audi itp to mozna sobie w realu albo empiku kupic nafaszerowane photoshopem - ja postanowilem zeby to bylo proste przejrzyste i nasze...
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
W zwiazku z utrata danych jeszcze raz linki do strony Marzec 2009...
WERSJA DO DRUKU A4
WERSJA 1024x768
ps. rozmiar 1600x1200 na emila :roll:
ps. rozmiar 1600x1200 na emila :roll:
UFOtm, podeslesz mi HD na adamwojda2@wp.pl :?: