[B3 1Y] Jesienna sesja str.1
Czekam na zamówienie od kolegi Duo. Nakładki kremowe na przednie słupki, obudowa filtra kabinowego od B4, listwa prawy przód błotnik bo nie mam. No jak ciepło będzie polerka, juz wszystko do niej przygotowane. Centralny zamek+ nowy alarm + scyzoryk bo ładnie wygląda i centralny wygodny jest bardzo, wymiana bębnów i malowanie zderzaków to trzeba zrobic na pierwszym miejscu.
- Michaello285
- Forum Audi 80
Kurcze ja tez miałem wielkie plany co do mojego auta ale po stłuczce wszystko przepadło, co prawda auto naprawione i jeździ ale nie mam już zamiaru przy nim robic nic. kurcze zrobie i znowu jakiś debil we mnie przywali i tylko cała robota i cała włożona kasa pójdzie w błoto a z ubezpieczenia napewno też juz nie dostane tego co włoże. Bo już teraz była szkoda całkowita i dostałem ledwo 2300zł co ledwo starczyło na naprawe. tak więc wszystko fajnie ale do czasu kiedy sie nie trafi na jakiegoś debila co nie umie jeździc i w nas uderzy albo jakaś sarna nam wyskoczy niespodziewanie i też juz nie ciekawie....
Tak więc koledzy powodzenia w modach i uwarzajcie na innych...
Tak więc koledzy powodzenia w modach i uwarzajcie na innych...
No to czekamy na efekty pracy twojej kolego Narazie mody idą powoli bo fura jeszcze jest ojca, ale jak ją przejme to się dopiero zacznie
PS: Mam pytanie jakbym chciał zamontowac sobie głośniki na podszybie 10 cm Woofer + Tweeter to gdzie gwizdek zamontowac jeśli nie mam do tego specjalnie zrobionych słupków ??
PS: Mam pytanie jakbym chciał zamontowac sobie głośniki na podszybie 10 cm Woofer + Tweeter to gdzie gwizdek zamontowac jeśli nie mam do tego specjalnie zrobionych słupków ??