Witam nazywam się piotrek [p!otr@$] mam audi 80b4 3 lata, tylko leje i jeżdzę ale kosmetyka by się przydała, oraz usunięcie kilku mankamentów w których mi pomożecie
Właśnie zawitałem do waszego klubu. Jestem z Zawiercia a moim oczkiem w głowie jest
Audi 80 B4 Coupe pod maska którego siedzi silniczek 2.6 ABC z napędem Quattro.
Pozdrawiam
Witam wszystkich! Nazywam sie Radek i od jakiegoś czasu kręce się po tym forum wiec postanowilem się wreszcie przywitać <ok> Mam Audi 80 B3 1,8+ Lpg 90KM.
Pozdrawiam!!
Witojcie!!!!!!!!! Serdecznie was powitac. Nazywam Jędrula mieszkamw Zakopanem od stycznia jestem w posiadaniu auta o jakim zawsze marzyłem za czasów kiedy jeszcze byłem piękny i młody.Decyzje o zrobieniu sobie prezentu podjąłem rok temu,ale rok zajęło szukanie dokładnie tego egzemplarza.Jest nim audi quattro 2,3 20v sport cupe w pełnej bułce.
Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie. HEJ!!!!!!!!!
Witam wszystkich ! Klub odwiedzam od dawna i to dzięki niemu stałem się szczęśliwym posiadaczem B4 2.0 16v Competition quattro . Mam na imię Artur i myślę że poznam tu wielu maniaków
Witam serdecznie po raz drugi. Po ostatnich przygodach z serwerem moje powitanie poszło sobie na spacer, więc piszę posta ponownie. jeszcze raz witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich miłośników czterech okręgów.
Jerry84
PS. Witam kolegę Buszek i zapraszam również do Lubelskiego Klubu Audi (www.LKAudi.pl), pozdrawiam.
Witam wszystkich klubowiczow oraz zaloge prowadzaca
Mam na imie Marcin. Mam 25 lat. Jestem posiadaczem Audi model 80 z roku 1990. Jak na ten rok to stan idealny. Jak bede mial wiecej czasu wstawie do galerii zdjecia - sami ocenicie. Obecnie czeka mnie wymiana wysprzeglika. Wlasnie dzieki tej stronie moge sie dowiedziec co i jak i od ktorej strony. No dobra to tym czasem ™
Witam na imie ma Marcinek " Mrozio " mam od 10 lutego piekne AUDI 80 Avancik 2.0 abk 115 km z gazidelkiem pyrkam sobie po Czestochowie . :lol: :lol: :lol: :lol:
[przywitaj]
Witam wszystkich klubowiczów oraz kadrę prowadzącą.Mam na imię Jacek.Od trzech lat poruszam się autkiem Audi 80avant 2.0E+lpg. (94r) automat - ale dopiero od niedawna mam int. co pozwoliło mi na znalezienie Waszego Klubu. Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników czterech kółek , zdjęcia mojej B4 będą jak jakieś wykonam.
holster