[Marki] Spot Parking przy M1 26.04.2009 godzina 13
[Marki] Spot Parking przy M1 26.04.2009 godzina 13
Witam wszystkich klubowiczow
W zwiazku z tym ,ze zblizaja sie cieple dni i nasze autka powoli zostaly juz przygotowane do sezonu, chcialbym oglosic maly spocik ktory odbyl by sie 26 kwietnia o godzinie 13 na parkingu przy M1 w markach Kto byl by chetny na przybycie???Mam nadzieje ze bedzie bardzo duzo autek ze wzgledu na miejmy nadzieje ladna pogode
I dosc duza liczbe osob z Mazowieckiego Licze na okolo 20-25 autek mam nadzieje ze bedze nas wielu Serdecznie zapraszam I pisac kto bedzie
Ps.Miniu,Słoniu i Dred was to niemoze zabraknac
W zwiazku z tym ,ze zblizaja sie cieple dni i nasze autka powoli zostaly juz przygotowane do sezonu, chcialbym oglosic maly spocik ktory odbyl by sie 26 kwietnia o godzinie 13 na parkingu przy M1 w markach Kto byl by chetny na przybycie???Mam nadzieje ze bedzie bardzo duzo autek ze wzgledu na miejmy nadzieje ladna pogode
I dosc duza liczbe osob z Mazowieckiego Licze na okolo 20-25 autek mam nadzieje ze bedze nas wielu Serdecznie zapraszam I pisac kto bedzie
Ps.Miniu,Słoniu i Dred was to niemoze zabraknac
Ostatnio zmieniony 30 mar 2009, 22:49 przez joker9-89, łącznie zmieniany 1 raz.
myslalem kolego o tym zeby np spotkac sie tam w Markach a potem np gdzies bysmy ruszyli grupowo w jakies fajniejsze miejsce.Ale to to juz by bylo do dyskusji tam na miejscu.Pozdrawiamwaski-11 pisze:wydaje mi sie ze M1 to zly pomysl tam nie ma miejsca mysle ze koledzy mnie popra, moze inna lokalizacja?
ps.Chyba ze ktos ma inne pomysly to pisac
Pod względem miejsca to myślę że parkingi przy marketach wogóle mogą być pełne. Gdyby nie to że budują nam stadion i już się nie da to olbrzymi i dobrze dostępny parking był przy stadionie x lecia. Puściej i to sporo może być tez w tak malowniczym miejscu jak dach parkingu w galerii mokotów, może tam? Chyba że ktoś wogóle zna jakieś dostępne miejsce typu lotnisko lub podobne polacie asfaltu.