[B4 1Z] drewno, skóra + polerka... nowe mody str.3
:shock: Widziałem, pomacałem, nawet se siadłem w środku i aż sie wychodzić nie chce :mrgreen:
Szacunek za włożoną prace, jak zrobisz navi to juz tylko lampy, zderzak i silnik Ci zostanie. Póżniej sprzedaż mi zaczniesz rezać od nowa
Apropo silnika wole nie wiedzieć jak to będzie chulać po chipsie... Wracając za Tobą powiem jedno: Ostro jeździsz <ok>
Pozdrawiam
Szacunek za włożoną prace, jak zrobisz navi to juz tylko lampy, zderzak i silnik Ci zostanie. Póżniej sprzedaż mi zaczniesz rezać od nowa
Apropo silnika wole nie wiedzieć jak to będzie chulać po chipsie... Wracając za Tobą powiem jedno: Ostro jeździsz <ok>
Pozdrawiam
też to lubięSelfish pisze::shock: Widziałem, pomacałem, nawet se siadłem w środku i aż sie wychodzić nie chce :mrgreen:
ech, chyba taniej byłoby Ci kupić jakieś świeże A6Selfish pisze: Szacunek za włożoną prace, jak zrobisz navi to juz tylko lampy, zderzak i silnik Ci zostanie. Póżniej sprzedaż mi zaczniesz rezać od nowa
:mrgreen:
nie było ostro - laćki trochę spowalniająSelfish pisze: Apropo silnika wole nie wiedzieć jak to będzie chulać po chipsie... Wracając za Tobą powiem jedno: Ostro jeździsz <ok>
Pozdrawiam
ostro tylko na torze 8-)
Re: [B4 1Z] drewno, skóra + polerka... nowe mody str.3
Stary - rozłożyłeś mnie na łopatki!
z zewnątrz.. po prostu B4 ale środek miażdży (szczególnie drewniane kółko:))
Szkoda tylko że fotelom odpuściłeś obszycie. Piękny środeczek! szacunek za wykonanie
pozdrawiam i przyczepności życzę!
z zewnątrz.. po prostu B4 ale środek miażdży (szczególnie drewniane kółko:))
Szkoda tylko że fotelom odpuściłeś obszycie. Piękny środeczek! szacunek za wykonanie
pozdrawiam i przyczepności życzę!