Witam pomóżcie
mam problem z szyberdachem i nie mogę znalesc odpowiedzi
szyberdach nie działa czasami zaczyna działać tak było po wymianie kostki stacyjki pochodził kilka dni i znowu to samo zdjąłem ten plastik co jest przy wyłączniku i zmierzyłem napięcie jest 4.5 volta wiec wydaje mi sie że jest za małe czy może nie być gdzieś masy i dlatego tak jest a jeżeli tak to gdzie szukać
i druga sprawa mam problem żeby ten plastik założyć są tam takie blaszki i widzę ze niektóre są wyłamane ma ktoś może jakiś patent żeby to jakoś poprawić
dzięki za pomoc pozdrawiam [/code]
[80 B4]el szyberdach pytanie
[80 B4]el szyberdach pytanie
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2007, 17:37 przez Robs, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Jeśli chodzi o to ze masz taki proąd to:
miałem to samo tylko ze 5V i elektryk odkrecil ten schowek pod kierownica i tam na jakiejs płytce cos podlutowal i wzioł 20zł i dziala jak trzeba teraz powiedz jakiemuś tylko zaznaczam Dobremu! ze tam nalezy szukac przyczyny i bedzie wiedziec... u mnie tam pogrzebał i dziala az miło a miałem ten sam problem i inni grzebali (partacze) io zawsze ze silnik albo cięgna... :evil: a tu tylko trzebabylo lekko lutownicą dotchnąc
miałem to samo tylko ze 5V i elektryk odkrecil ten schowek pod kierownica i tam na jakiejs płytce cos podlutowal i wzioł 20zł i dziala jak trzeba teraz powiedz jakiemuś tylko zaznaczam Dobremu! ze tam nalezy szukac przyczyny i bedzie wiedziec... u mnie tam pogrzebał i dziala az miło a miałem ten sam problem i inni grzebali (partacze) io zawsze ze silnik albo cięgna... :evil: a tu tylko trzebabylo lekko lutownicą dotchnąc