I tak lubię swoje autko...
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ona jest ze Starachowic? Prawdopodobnie była bita z przodu i na dupie miernik lakieru pokazał dziwne rzeczy Oglądałem razem z Duo. Ogólnie ma ładny i zadbany środek. Ale z wierzchu jest do roboty.
Aha i było kiedyś o niej na forum. Ktoś dał linka to każdy odrazu uu widać że bita, nie opłaca się, źle poskładana. Tutaj kolega wrzucił foto i każdy ujarany po pachy
Aha i było kiedyś o niej na forum. Ktoś dał linka to każdy odrazu uu widać że bita, nie opłaca się, źle poskładana. Tutaj kolega wrzucił foto i każdy ujarany po pachy
Ostatnio zmieniony 31 mar 2009, 22:00 przez Krycha, łącznie zmieniany 2 razy.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Kontakt:
również widziałem tą aukcję.miglanc88 pisze:a jeszcze pare dni temu dzwonilem w jej sprawie bo stala na allegro;PPP bardzo zacna maszyna
Stale obserwuję na Alledrogo. rzeczywiście niedużo za nią chcieli. Szkoda że taka poszturchana. Ale w dobrych rękach będą z niej ludzie.
Gratulacje jednego z najładniejszych modeli Audi jakie powstało:-).
Kolego masz rację....to jest to autko, a ty pewnie jesteś tym który przyjechał do właściciela z 6-oma kolegami i miernikiem lakieru :idea: Ja bardzo długo szukałem tego modelu i przejechałem po niego 500km i kupiłem go od razu.Powiem Ci jeszcze Ze jak ktoś ma pieniądze to i z gówna bat ulepi...(pozdo dla Starachowic :idea: gziekolwiek to jest)AUDI_A6 pisze:Ona jest ze Starachowic? Prawdopodobnie była bita z przodu i na dupie miernik lakieru pokazał dziwne rzeczy Oglądałem razem z Duo. Ogólnie ma ładny i zadbany środek. Ale z wierzchu jest do roboty.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Kontakt:
a co żalił się? Ja przyjechałem tylko przy okazji obejrzeć auto, nie z zamiarem kupna auta.Makaron73 pisze:a ty pewnie jesteś tym który przyjechał do właściciela z 6-oma kolegami i miernikiem lakieru :idea:
byłeś i nie wiesz gdzie to jest? EhMakaron73 pisze:pozdo dla Starachowic :idea: gziekolwiek to jest