[80 B4 1.9TDI]schemat licznika
-
- Forum Audi 80
[80 B4 1.9TDI]schemat licznika
witam czy ma ktos może schemat pinów licznika b4 tdi
Ostatnio zmieniony 27 gru 2006, 18:02 przez jokkatowice, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
jnteresuje mne schemat licznika czyli rozpiska pinów mam licznik z A6 z fisem i chce go zamontowac w b4 1.9 tdi czy jest to możliwe bo słyczałem że tak nawet widziałem gdzies takie fotki i taki schemat ale to był do benzynypozdrawiam JOKcobra pisze:powiedz co Cię dokładnie interesuje to spróbuję pomóc, i inni użyszkodnicy zapewne także pomogą
widziałeś zapewne na AKP, ale jak słusznie zauważyłeś to było na przykładzie benzynki.
FIS jest to taki zmiksowany AC i BC w jednym, z czego się orientuję to nie wypuścili TDI z BC, nie wiem jak z AC. Przełożyć zapewne się da, pomału możesz też dojść co gdzie i jak, chociażby z AKP (przecież niektóre elementy się nie zmieniają np czujnik temperatury, czujnik poziomu paliwa, kierunkowskazy, drogowe światła itp i nie ważne czy to benzyna, czy diesel)
Co do FISa to musiałbyś dokupić dodatkowe czujniki i wiązki no i przede wszystkim kompa który by tym wszystkim sterował, za drogo Cię to wyniesie.
FIS jest to taki zmiksowany AC i BC w jednym, z czego się orientuję to nie wypuścili TDI z BC, nie wiem jak z AC. Przełożyć zapewne się da, pomału możesz też dojść co gdzie i jak, chociażby z AKP (przecież niektóre elementy się nie zmieniają np czujnik temperatury, czujnik poziomu paliwa, kierunkowskazy, drogowe światła itp i nie ważne czy to benzyna, czy diesel)
Co do FISa to musiałbyś dokupić dodatkowe czujniki i wiązki no i przede wszystkim kompa który by tym wszystkim sterował, za drogo Cię to wyniesie.