Stary ciebie zawsze i kupli też z otwartymi ramionami przywitamy nie zapomnijcie o kiełbaskach <ok>AUDI_A6 pisze:
Przywędruje z kolegą Carolem ( czerwone Coupe ) oraz kolega Golfem III chce z Nami jechać, więc mam nadzieje że i jego ugościcie. Oczywiście oby pogoda była odpowiednia do tego typu wyjazdu.
[śląskie] 19 kwietnia SPOT w Oświęcimiu - zapraszam Śląsk
AUDI_A6 pisze:Dzięki, miło słyszeć.Adriano80b4 pisze:Stary ciebie zawsze i kupli też z otwartymi ramionami przywitamy
Mamy do Was ponad 200km, wiec mamy nadzieję, że będzie gdzie te kiełbaski usmażyć na miejscu .
wiesz jak tylko pogoda pozwoli to na pewno miejsce się znajdzie i oczywiście jak będzie dobra organizacja <piwo>w razie czegoś pomyśle nad jakim rezerwowym miejscem. żeby było wszystko OK <ok>
IC69 pisze:Krystek, a spróbujcie mi nie przyjechać! Macie być, choćby żabami waliłoAUDI_A6 pisze:Przywędruje z kolegą Carolem ( czerwone Coupe ) oraz kolega Golfem III chce z Nami jechać, więc mam nadzieje że i jego ugościcie. Oczywiście oby pogoda była odpowiednia do tego typu wyjazdu.
ty ty moderator a ino ty spróbuj nie wpaść to ja cie znajdę
1. Lucas830
2. blacksjz
3. juzekSjz
4. Adriano
5. barto-team
6. Meir
7. flgmnft
8. Tomek0187
9. IC69 -
10. KR-tec87
11.BARTOSZ85
12. papaj
13. Ezumaru
14. robertas1.8
15. paluś
16. kamaro73
17. Audi_A6
18. Carol
19. Xxtomek zamówcie pogode by ognicho wypaliło bo na pieczoną kiełbache z rusztu i piwko mam smaka
2. blacksjz
3. juzekSjz
4. Adriano
5. barto-team
6. Meir
7. flgmnft
8. Tomek0187
9. IC69 -
10. KR-tec87
11.BARTOSZ85
12. papaj
13. Ezumaru
14. robertas1.8
15. paluś
16. kamaro73
17. Audi_A6
18. Carol
19. Xxtomek zamówcie pogode by ognicho wypaliło bo na pieczoną kiełbache z rusztu i piwko mam smaka