[1.9TDI 1Z] Analiza kodów błyskowych.
urazy nie mam ale "nie ja zacząłem głupio odpisywać"zaczeliście głupie pogawędki to napisałem autorowi na pw.opis i co ma sprawdzić trzeba było pisać jak przystaje na forum z kulturką a nie od razu sypać że w warsztacie żdzierają setki pln-ów !!! :evil: po to sie pracuje aby z czegoś żyć ciekawe jak by któremuś z was szef powiedział słuuchaj w tym miesiacu wypłata mniejsza o kilka setek bo klijent sam zrobił to co mieliśmy my zrobić!!!! radze sie nad tym zastanowić!! zwłaszcza tym forumowiczom co sie pienią co do mojego postu nie wiem o co :?: :roll:UKI_XX pisze:endriu210, bez urazy ale napisałbyś jak człowiek co oznaczają te kody jeżeli wiesz a nie zgrywasz cwaniaka, później ktoś spotka się z czymś podobnym i tylko zmarnuje czas i nie uzyska porządnej odpowiedzi
cwaniak to nie jestem tak do twojej i kolegi przemik wiadomości i w tym sensie cwaniak co masz(acie) na myśli :!:
.Pozdrawiam
moim zdaniem endriu210 ma racje co do tych docinek tzn jak ktos nie chce powiedziec no bo nie lub bo na tym zarabia czy cos podobnego to czy tylko odp na pw to ok i nie ma co nikogo obrazac tylko jak sie jest ciekawym o co w tym chodzi trzeba samemu szukac i sie uczyc a nie wypominac ze ten to mi nie pomógł, nikt nikogo do niczego nie zmusi forum to pomoc z własnej woli, wiec proponuje nawzajem sie nie obrazac i jak ktos nie chce pomoc to niech napisze, chyba kazdy zrozumie, myśle ze endriu210 jeszcze wielu pomoze mysle tez o sobie hehe :mrgreen: z tego co pisze to zna sie na rzeczy i widac ze nie od teraz pozdro i kulturka