[ALL] Polerka Felg.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
He he bo zarazie mam przerwę bo z palców naskórek pozrywałem:(Miałem takie gumowe ale ślizgają się z papierka;(
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2009, 11:10 przez bodzio1819, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja posiadam troche zniszczone felgi, jak kolega GrzegorzBielsko na 8-ej stronie.
chce je doprowadzic do oyginalu, tzn: delikatna polerka rantów i odmalowanie reszty.
tutaj moje pytanie jesli chodzi o przygotowanie pod MALOWANIE; czy wystarczy zmatowic felge i pozniej malnac ja zwyklym lakierem akrylowym, a na to bezbarwny?
chce je doprowadzic do oyginalu, tzn: delikatna polerka rantów i odmalowanie reszty.
tutaj moje pytanie jesli chodzi o przygotowanie pod MALOWANIE; czy wystarczy zmatowic felge i pozniej malnac ja zwyklym lakierem akrylowym, a na to bezbarwny?
Lenio21, ładnie ci to wyszło 8-) tez takie felgi robilem w swoim poprzednim aucie kiedys, to byly pierwsze jakie wypolerowałem :roll: (ranty).
:lol: ja to wiem, dzieje sie tak bo woski sa lekko scierne ale nic nie pisalem bo nikt nie pytał a tak nawiasem to po co po tem woskowac skoro pasty typu AutoMax/AutoSol zawieraja w sobie wosk, chociaz :roll: lakier sie trze AutoMaxem a potem woskuje, ech.... pokrecone to wszystko .Oofol pisze:NIGDY nie woskujcie polerowanego alu.... Matowieje...
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No właśnie pokręcone... Chciałem dobrze... i przedobrzyłem robiąc sobie dodatkowej roboty...
Tak wygląda auto dzisiaj po skompletowaniu wszystkiego co miało być zamontowane - ostatnie 2 fotki;-)
https://audi80.pl/b3-oofola-edit-4-04-09-vt248.htm
Tak wygląda auto dzisiaj po skompletowaniu wszystkiego co miało być zamontowane - ostatnie 2 fotki;-)
https://audi80.pl/b3-oofola-edit-4-04-09-vt248.htm
-
- Forum Audi 80