Team Polska na Prima Aprilis
hahaha już mnie brzuch boli :mrgreen:
Jagna, Przepraszam, moje niedopatrzenie
Ale jak 'nabyjesz BeEmfu' no to na wszystko przyjdzie pora <ok>
Pozdrawiam,
Dres :mrgreen:
Ps. Do El Prezeso-Moderatori (czyt. Doc):
Panie kolego :mrgreen:
nie można by tak było otworzyć nowego tematu, powiedzmy w dziale offtop'u czy gdzies
:?:
Mam namyśli oczywiście temat dla 'fanuf BeEmfu' <ok> Trochę śmiechu nie zaszkodzi, a jeśli chodzi o 'nabijaczy postów' to sprawa prosta - zablokować licznik postów w owym temacie i heja
Proszę o pozytywne rozpatrzenie naszej prośby <mikolaj>
Jagna, Przepraszam, moje niedopatrzenie
Ale jak 'nabyjesz BeEmfu' no to na wszystko przyjdzie pora <ok>
Pozdrawiam,
Dres :mrgreen:
Ps. Do El Prezeso-Moderatori (czyt. Doc):
Panie kolego :mrgreen:
nie można by tak było otworzyć nowego tematu, powiedzmy w dziale offtop'u czy gdzies
Mam namyśli oczywiście temat dla 'fanuf BeEmfu' <ok> Trochę śmiechu nie zaszkodzi, a jeśli chodzi o 'nabijaczy postów' to sprawa prosta - zablokować licznik postów w owym temacie i heja
Proszę o pozytywne rozpatrzenie naszej prośby <mikolaj>
proszę, Tu masz link co to włatcy móchjagna pisze:Co to włatcy móch czy cóś innego?
i jeszcze jakbyś chciała obejrzeć to jeszcze tu masz link do odcinków
pozdrawiam jagna <ok>
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
Panowie i panie pozwoliłem sobie zrobić screeny 1 kwietnia. Niestety nie zdążyłem wszystkiego po screenować
Daje to co mam. Zawsze można ożywić wspomnienia <ok>
jest 1 screeny z strony głównej, temat "moja cytryna" i mój temat o kupowaniu daci, choć wiem że temat wujo1 o daci którą kupił był znacznie lepszy jednak nie mam screenów
,za rok się poprawie <ok>
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()

Daje to co mam. Zawsze można ożywić wspomnienia <ok>
jest 1 screeny z strony głównej, temat "moja cytryna" i mój temat o kupowaniu daci, choć wiem że temat wujo1 o daci którą kupił był znacznie lepszy jednak nie mam screenów