[2.0 20V ] aparat zapłonowy
[2.0 20V ] aparat zapłonowy
Witam. Może mi ktoś powiedzieć czy aparat zapłonowy z silnika 2.3 20V (7A) będzie pasował do 2.0 20V (NM). Oba Quattro. A jeżeli nie to czy z innego modelu będzie pasował?
7A i NM to oznaczenia silnika. Ten pierwszy 170 konny a drugi 160. No chyba że się mylę...
7A i NM to oznaczenia silnika. Ten pierwszy 170 konny a drugi 160. No chyba że się mylę...
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2009, 21:22 przez kolesku, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: [2.0 20V ] aparat zapłonowy
Kolego a co chcesz kupić 2.0 20V z zepsutym aparatem zapłonowym??????kolesku pisze:Witam. Może mi ktoś powiedzieć czy aparat zapłonowy z silnika 2.3 20V (7A) będzie pasował do 2.0 20V (NM). Oba Quattro. A jeżeli nie to czy z innego modelu będzie pasował?
<ok> <ok> <ok>
Pozdrawiam.
Re: [2.0 20V ] aparat zapłonowy
matikemk pisze: Kolego a co chcesz kupić 2.0 20V z zepsutym aparatem zapłonowym??????
<ok> <ok> <ok>
Pozdrawiam.
Mam taki plan. :]
a czy jest w tym cos złego?
Witam,
Nie nic złego ale widziałem taką coupe czarną na Otomoto i dzwoniłem do gościa.
Miałem na nią chęć ale na razie mam poczciwe 3A i przy tym zostanę.
Apropo miałem plan żeby wytargować do 4tys bo tam jest trochę mankamentów, no i nie jest zarejestrowana... pomyśl nad ceną;-) Ale Audi ogólnie warte uwagi i będzie śmigać jak ktoś trochę pracy w nią włoży.
Pozdrawiam
Apropo miałem plan żeby wytargować do 4tys bo tam jest trochę mankamentów, no i nie jest zarejestrowana... pomyśl nad ceną;-) Ale Audi ogólnie warte uwagi i będzie śmigać jak ktoś trochę pracy w nią włoży.
Pozdrawiam
Oglądałem to audi i jestem zainteresowany. I dokładnie tak jak piszesz mam zamiar włożyć sporo pracy i troche kasy żeby "śmigało" jak należy.matikemk pisze:Witam,
Pozdrawiam
pozdrawiam
[ Dodano: 2009-04-03, 17:32 ]
matikemk, Widzę że kolega też z Lublina. Mam nadzieję że kiedyś będziemy mieli okazję spotkać się. pzdr
Oczywiście:-) jak ją zakupisz to pisz jak najszybciej na PW!!!!!! bardzo chętnie się spotkam i ją zobaczę;-)kolesku pisze:Oglądałem to audi i jestem zainteresowany. I dokładnie tak jak piszesz mam zamiar włożyć sporo pracy i troche kasy żeby "śmigało" jak należy.matikemk pisze:Witam,
Pozdrawiam
pozdrawiam
[ Dodano: 2009-04-03, 17:32 ]
matikemk, Widzę że kolega też z Lublina. Mam nadzieję że kiedyś będziemy mieli okazję spotkać się. pzdr
Pozdrawiam
- Leo
- Forum Audi 80
- Imię: Adam
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
nie zarejestrowana ? włożyć w nią kasę? no ludzie... czy Wy myślicie ,że w 2.3 20v to wystarczy 500 zł. włożyć , żeby jeździło ? ja kupiłem za 3500 swoją, i następne co zrobiłem to włożyłem 6000 na doprowadzenie do stanu używalności, a jeszcze ma niedociągnięcia... zastanówcie się. I jeszcze niezarejestrowana... ech...
Święte słowa.Leo pisze:nie zarejestrowana ? włożyć w nią kasę? no ludzie... czy Wy myślicie ,że w 2.3 20v to wystarczy 500 zł. włożyć , żeby jeździło ? ja kupiłem za 3500 swoją, i następne co zrobiłem to włożyłem 6000 na doprowadzenie do stanu używalności, a jeszcze ma niedociągnięcia... zastanówcie się. I jeszcze niezarejestrowana... ech...
Panowie, (tudzież Panowie i Panie) dokładnie zdaje sobie sprawę w co wchodzę. Takie cwaniackie gadanie w stylu "ja wszystko wiem , ja wszystko widziałem a reszta to bezmózga hołota" nie prowadzi do niczego konstruktywnego. Na tym forum poszukuję pomocy, jakiejś cennej uwagi, a nie słów które rzekomo mają mnie zniechęcić. Skoro ktoś kupuje auto za 3000 kota w worku to niech się nie dziwi że musi wsadzić 3 razy tyle by zbudować auto od początku. Zakupy trzeba robić rozsądnie zwłaszcza przy wiekowych autach, by dołożyć i odnowić a nie wyremontować....
Na marginesie spytam - jakie to ma znaczenie że auto jest niezarejestrowane? (byle by były zrobione wszystkie inne kwity: przegląd, akcyza, ekologia, tłumaczenia. Jeżeli nawet nie ma to nie stanowi dla meni najmniejszego problemu...
pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze pomimo słów jakie przeczytałem powyżej jesteście skłonni swoją wiedzą (w razie potrzeby) podzielić sie w przyszłości...
Na marginesie spytam - jakie to ma znaczenie że auto jest niezarejestrowane? (byle by były zrobione wszystkie inne kwity: przegląd, akcyza, ekologia, tłumaczenia. Jeżeli nawet nie ma to nie stanowi dla meni najmniejszego problemu...
pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze pomimo słów jakie przeczytałem powyżej jesteście skłonni swoją wiedzą (w razie potrzeby) podzielić sie w przyszłości...