[80 b3 1.8] LPG jaka butla?
[80 b3 1.8] LPG jaka butla?
Witam
w najblizszym czasie mam zamiar zamontowac instalacje gazowa,
jaką macie butle ?
bo gosciu mi oferował butle w kszałcie walca (40l)
czy ma ktos taka zainstalowana ? jak sie korzysta z bagażnika?
wolałbym w kształcie koła, lezoncą i przykryc to jakąś płytą
ponieważ chciałbym zamontować jeszcze jakąć tube
w najblizszym czasie mam zamiar zamontowac instalacje gazowa,
jaką macie butle ?
bo gosciu mi oferował butle w kszałcie walca (40l)
czy ma ktos taka zainstalowana ? jak sie korzysta z bagażnika?
wolałbym w kształcie koła, lezoncą i przykryc to jakąś płytą
ponieważ chciałbym zamontować jeszcze jakąć tube
Ja mam założona właśnie 40l w kształcie walca po prawej stronie dla mnie jest ok. Też sie zastanawiałem nad taka płaską butlą ale jak zobaczyłem jak to będzie wyglądać to dałem sobie spokój miałbym bardziej płytki bagażnik a kanapy i tak nie położe to miejsca więcej nie będzie a pozatym koszty butli w koło sa większe ale decyzja należy do ciebie
Ja mam zbiornik zbiornik toroidalny 40l na podłodze bagażnika, po prawej stronie. Planuję wywalić koło zapasowe, kupić dojazdówkę i położyć ją tak samo płasko na podłodze, po lewej stronie. Wtedy można wszystko przykryć płytą i zrobić bagażnik jak w B4 (z tym że krótszy, bo u nas jest zbiornik paliwa z tyłu).
No i właśnie, czy ktoś już to robił? Jak przycinaliście płytę żeby dobrze pasowała? Doszedłem już do wniosku, że najlepsza będzie sklejka 6mm, bo to najcieńsza która się nie będzie giąć.
No i właśnie, czy ktoś już to robił? Jak przycinaliście płytę żeby dobrze pasowała? Doszedłem już do wniosku, że najlepsza będzie sklejka 6mm, bo to najcieńsza która się nie będzie giąć.
- czester-11
- Forum Audi 80