[80 B4 1,9TDI 1Z] Regeneracja nastawnika pompy wtryskowej
[80 B4 1,9TDI 1Z] Regeneracja nastawnika pompy wtryskowej
Witam!
Mam problem z nastawnikiem pompy wtryskowej. Szukam kogoś w moim rejonie kto potrafi to potrafi zregenerować taki nastawnik. Znalazłem na Allegro dwie aukcje lecz jedna jest z Wawy, a drugi spod Rzeszowa. Jest to trochę daleko od Nowej Soli. Z góry dziękuję za każdą podpowiedź.
Mam problem z nastawnikiem pompy wtryskowej. Szukam kogoś w moim rejonie kto potrafi to potrafi zregenerować taki nastawnik. Znalazłem na Allegro dwie aukcje lecz jedna jest z Wawy, a drugi spod Rzeszowa. Jest to trochę daleko od Nowej Soli. Z góry dziękuję za każdą podpowiedź.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2007, 13:36 przez Carma, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiecie może czy nastawnik w tym roczniku jest indukcyjny czy na potencjometrze
bo ten gość powiedział mi, ze jeśli to potencja to nawet nie zagląda
[ Dodano: 2007-04-17, 21:15 ]
Ten Grzegorz Ratajek mówił mi, że są 2 rodzaje nastawników jeden ma powrót paliwa z góry, a drugi z tyłu. Ja mam ten model z tylnim powrotem. Kto wie jaki to jest nastawnik. Z góry dzięki za pomoc.
bo ten gość powiedział mi, ze jeśli to potencja to nawet nie zagląda
[ Dodano: 2007-04-17, 21:15 ]
Ten Grzegorz Ratajek mówił mi, że są 2 rodzaje nastawników jeden ma powrót paliwa z góry, a drugi z tyłu. Ja mam ten model z tylnim powrotem. Kto wie jaki to jest nastawnik. Z góry dzięki za pomoc.
wczoraj patrzyłem na allegro na aukcje gościa co regeneruje nastawniki i mam taki na tym foto http://www.allegro.pl/item182754901_nas ... o_tdi.html więc sam już nie wiem.