[All] Zderzak tylny - przerobka a6>b4
[All] Zderzak tylny - przerobka a6>b4
"Tył jest dopasowany z audi A6 2006 i plusem jest jego rozmiar bo łatwo jest go dociąć. Przód to audi A4 cabrio 2002 i tu jest więcej zabawy bo trzeba go trochę naciągać. Całość jest spawana i klejona do oryginałów. Koszt - przód 70zł, tył 90zł plus kleje, szpachla i miesiąc "zabawy" <ok> "
Mam zamiar coś takiego "stworzyć" u siebie Tylko czego użyć żeby po tygodniu nie odpadło:D
Mam zamiar coś takiego "stworzyć" u siebie Tylko czego użyć żeby po tygodniu nie odpadło:D
Ostatnio zmieniony 12 mar 2010, 09:48 przez MaXuS, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
kolego MaXuS ta B4 widziales prawdopodobnie na stronie polska jazda pl (wpisz sobie ten adres bez spacji pomiedzy polska i jazda bo zabronione jest tu uzywanie ponoc tej strony), bynajmnije jak dodaje ta odpowiedz to pisze mi ze nie moge podawac tego linka absurd
Ten koles tam mial jeszcze pol roku sowje konto, dawno tam nie zagladalem wiec nie wiem czy jeszcze jest. Samemu mi sie jego furka bardzo podoba ale mnie nie tyle te zderzaki co aluski i gleba
Ten koles tam mial jeszcze pol roku sowje konto, dawno tam nie zagladalem wiec nie wiem czy jeszcze jest. Samemu mi sie jego furka bardzo podoba ale mnie nie tyle te zderzaki co aluski i gleba
Tak mam tamto "forum" znalazłem jest tam kilkanaście zdjęci jak to autko robił.
Tył zderzak jest od A6 mega zrezany ... obcięty itp tylko zastanawiam się jak on go przyczepił... Możliwe żeby stary zrezał i do niego dołożył pospawał razem ten od A6? Bo jak inaczej hmm.
Przód ma od Cabrio A4
Z tym tyłem nie było by głupie tak się pobawić kupić jeden jakiś "zużyty" ori od B4 z mocowaniami jeden od A6 i jazda Tylko Pytanie czy to zdałoby egzamin... Jeśli nie tak to robił ten ziomek to musiał całe mocowania wycinać i wstawiać od B4..
Tył zderzak jest od A6 mega zrezany ... obcięty itp tylko zastanawiam się jak on go przyczepił... Możliwe żeby stary zrezał i do niego dołożył pospawał razem ten od A6? Bo jak inaczej hmm.
Przód ma od Cabrio A4
Z tym tyłem nie było by głupie tak się pobawić kupić jeden jakiś "zużyty" ori od B4 z mocowaniami jeden od A6 i jazda Tylko Pytanie czy to zdałoby egzamin... Jeśli nie tak to robił ten ziomek to musiał całe mocowania wycinać i wstawiać od B4..
powiem że nie głupio to wygląda :]i hyle czoło przed wykonawcą dodam tylko że ja w swojej to chciałbym zakleić te rowki w zderzaku tak na gładko i myślę że podobnie to by wyglądało. jestem pełen podziwu dla ogromu pracy która tu została włożona tylko dla mnie progi trochę badziewiasto wyszły ale reszta jest ok.
MaXuS a to nie Ty zabierałeś się już za tylni od coupe? Jak tam bo nie widzę i nie słyszę żadnego info <lupa> :?: Miałeś opisać w tym wątku co i jak z rezania, ale nic nie napisałeś https://audi80.pl/all-od-czego-jest- ... t26493.htm. Teraz wyskakujesz z taką grubą przeróbką i co znów ucichnie? Nie wiem jak to mam rozumieć. Pisanie dla pisania? A tak patrząc na to audi z tego tematu to ostro rzeźbione, a Ty chcesz do serii - z tego co widziałem w Twoim profilu włożyć taki zderzak? Najpierw proponuje zmienić przedni zderzak i założyć dobrą felgę bo zawias już zmieniłeś z tego co wyczytałem, a potem bawić się ewentualnie w takie rzeczy.
Pozdro.
Pozdro.
- daniel_b11
- Forum Audi 80
- przemko1982
- Audi 80 Klub