[Audi B3 od Kojaka] >skóra, zabudowa, -70/50 str. 23
Właśnie dostałem cztery sprężyny sportowe koloru niebieskiego ich stan jeśli chodzi o kolor to nie za ciekawy ale to nie przeszkadza <ok> jest to podajże gleba -40/40
Na nich jest oznaczenie :
-przednie 8404/1-5
-tylnie 8404/2
Chciałbym się o nich więcej dowiedzieć co oznacza kolor te oznaczenia itd... POMÓŻCIE :cry:
Na nich jest oznaczenie :
-przednie 8404/1-5
-tylnie 8404/2
Chciałbym się o nich więcej dowiedzieć co oznacza kolor te oznaczenia itd... POMÓŻCIE :cry:
A on też jeździ tym autem?? u mnie tato jechał raz i powiedział ze jestem nienormalny że jak tak można jeździc trzęsie,na wszystko trzeba uważać <ok>kojak666 pisze:No dokładnie mi tam nie będzie przeszkadzać ale ojcieć może trochę z du... strzelać :lol:
Mama znowu stwierdziła po pierwszym podwiezieniu do pracy coś takiego "synku tobie to chyba ten samochód się psuje" 8-)
Gratuluje , jestem ciekaw jak beda sie prezentowały na aucie.. "cały czas do przodu"- tak trzymaj <ok>
- grabara 80
- Forum Audi 80
No no ładniutkie alu <ok> elegancko się na nich prezentuje :mrgreen:
Oj wiesz Na tych drogach to już czasami jest gorzej niż na Ukrainiekojak666 pisze:Czas przyszedł na alusy w prawdzie nie jest jeszcze obniżona ale to wina naszych dróg postanowiłem zaczekać z glebą niech trochę połatają dziury bo jest strasznie
Już na Ukrainie jest lepiej jak latam do dziewczyny to takie dziury aż pod kostkę w nodze a była śliczna droga praktycznie zero dziurki i w tym momencie apeluje o rozsądek drogownictwo "co oni wyrabiają i co sobą reprezentują" <ok>grabara 80 pisze: Oj wiesz Na tych drogach to już czasami jest gorzej niż na Ukrainie